Hetente jelentkező NBA-műsort indít a Sport TV

2020. február 11.
Rekordszámú NBA-meccset közvetít a Sport TV ebben a szezonban, és mostantól önálló műsort is kap a világ legerősebb kosárlabda-bajnoksága.

Indul a 100. NFL-szezon

2019. szeptember 03.
Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi idénye, amelyet idén is a Sport TV közvetít.

Elkápráztatnak minket

2017. szeptember 04.
Egy háromszoros BL-győztes kézilabdázó és egy korábbi válogatott, minden idők talán legemlékezetesebb BL-teljesítményét bemutató labdarúgó szerepel a Sport TV szezonfelvezető-kisfilmjében.

A BL-t népszerűsíti a Sport TV

2016. szeptember 20.
Jonas Källman háromszoros BL-győztes, a MOL-Pick Szeged balszélsője augusztus végén a Sport TV-vel karöltve megviccelte picit a szurkolókat.

Új arculatot kapott a Trash Talk

2016. szeptember 01.
Negyedik szezonjához érkezett a Sport TV amerikai sportokkal foglalkozó talkshow-ja, a Trash Talk. A szeptember 1-jén induló új évadban megújult arculattal jelentkezik a műsor, amely egy új sportágat is felvesz a témák közé.

Támogatói kampányt indít a G7

12 órája

A G7 más, mint a többi újság. Nonprofit formában működünk, ami azt jelenti, hogy minden bevételünket, eredményünket a tartalmunk szélesítésére fordítjuk - írják.