Több darts a Sport1-en

2017. július 21.

Minden nyáron Blackpoolban gyűlnek össze a világ legjobb darts-osai, hogy megvívjanak a World Matchplayen. A Sport1 nézői végigszurkolhatják a kilencnapos viadalt.

Gerrard, Del Piero, Puyol, Rivaldo újra játékban

2017. július 11.

Owen, Robert Carlos, Ballack, Desailly, Deco, Mendieta – talán már ez a névsor is elég volna ahhoz, hogy a kilencvenes évek második felének és a kétezres évek elejének futballrajongói azonnal fel kapják a fejüket.

Michelisz csapata 2017-ben a Sport TV-n

2017. március 30.

A napokban jelentette be Michelisz Norbert, hogy M1RA néven saját autós istállót indít, és a csapat Hondái már a TCR International első versenyén, Grúziában rajthoz állnak.

Elrajtolt az Origo Sport

2017. február 28.

Az oldal önálló aloldalként, sokszínű, saját gyártású tartalommal, hangsúlyos multimédiás kínálattal és színvonalas livescore szolgáltatással várja a sportrajongókat.

Megújul a Sport TV műsora

2017. február 02.

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éves Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör nem változik.

Új köntösben a Heti helyzet

2017. február 01.

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik a műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör azonban nem változik.

34 meccset közvetít élőben a Sport TV

2017. január 11.

Január 11. és 29. között rendezik a 25. férfi kézilabda-világbajnokságot.

Összeálltak a Sport TV bajszos nagykövetei

2016. november 25.

Négy műsorvezető-kommentátoruk, Ágai Kis András, Kaplár F. József, Matuz Krisztián és Petur András is beállt a Movember mozgalom bajszos nagykövetei közé.

A snooker mágusai a Sport TV-n

2016. november 04.

A Sport TV sugározza jövő hétfőtől szombatig a snooker Bajnokok Bajnoka nevű versenyét – közölte portálunkkal a csatorna.

Újabb BL-sorozat a Sport TV-n

2016. október 17.

A Sport TV labdarúgás, kézilabda, vízilabda és jégkorong BL után kosárlabda Bajnokok Ligáját is közvetít Magyarországon.

A Sport TV közvetíti a WTCR-t

2 napja

A Sport TV közvetíti idén és jövőre a túraautó-világkupát (WTCR), amelynek bajnoka Michelisz Norbert - írja az MTI.