Minimax után C8

2014. március 27.

Az Animax megszűnését követően felszabaduló esti műsorsávot a Chello saját anyagaival tölti ki. A C8 a MinDig TV kínálatába is bekerül.

Megdőlt a Sport TV 2014-es nézettségi csúcsa

2014. március 24.

A hét góllal záruló vasárnapi esti El Clásico ideje alatt a Sport2 volt a legnézettebb csatorna a 18-49 éves férfiak körében.

Talkshow indul a Sport TV-n

2013. augusztus 30.

NFL, NBA és NHL: három bombaerős bajnokság, a világ talán legjobb sportolóival. A Sport TV az NFL 2013-as szezonjának nyitómérkőzése előtti órákban e három sorozathoz kapcsolódóan szórakoztató, élő, heti talkshow-t indít Trash Talk címmel.

Sport1: BL-döntő 3D-ben

2013. május 24.

Újabb nagyon várt sportesemény kap harmadik dimenziót idehaza a Sport1 és a UPC jóvoltából. Az El Clasíco korábbi összecsapásai után most a Sport1 csatornán a Bayern München - Borussia Dortmund UEFA Bajnokok Ligája londoni döntőjét láthatja 3D-ben az összes kábeles UPC előfizető szombat este.

HD-tartalmak a Sport1-nél

2012. október 09.

Ezzel párhuzamosan a SportM közösségi médiaszolgáltatásként folytatja.

Fieszta a Sport TV-n

2012. március 06.

A Chello Central Europe által működtetett Sport Televízió 12 éve közvetíti a spanyol labdarúgó-bajnokság küzdelmeit. Máté Pál főszerkesztő bejelentette, hogy meghosszabbították a szerződést, így újabb három esztendőn keresztül itt lesznek láthatóak többek között a Real Madrid és a Barcelona mérkőzései. Ráadásul a La Liga március 12-től, Fieszta címen saját futballshow-t is kap a Sport1-en.

Jön a Lenge Liga

2012. február 07.

2009-ben indult el a Super Bowl csajos változata. Idéntől ezzel tölthetik el az időt az ″igazi″ amerikai foci szünetében a magyar nézők is.

Megint a köztévén focizik a magyar válogatott

2011. március 21.

A Magyar Televízió (MTV) megállapodást kötött a SportTV-vel, így párhuzamosan két helyen lehet követni a holland-magyar összecsapást.

A nők sem tök hülyék a sport témákhoz

2011. január 14.

Legalábbis a Sport TV első alkalommal kért fel három hölgyet, hogy a hét sporteseményeit elemezzék. A műsornak arányaiban sok a női nézője is.

A DeepInsighthoz igazolt Megyeri Gabriella

2019. október 16.

Tovább erősödött a DeepInsight csapata, az ügynökséghez senior art directorként csatlakozott Megyeri Gabriella. A közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember korábban kiadóknál és ügynökségeknél is dolgozott.