A szurkolás élménye ihlette a Sport TV új arculatát

2020. október 02.

Októberben 20 éves a Sport TV, a leghosszabb múltra visszatekintő magyar sporttelevízió. A jubileum kapcsán a Sport1 és Sport2 csatornák új arculatot kapnak október elsejétől.

ESPN-dokumentumfilmeket vetít a Sport TV

2020. szeptember 29.

Az NBA-döntő első mérkőzése előtt indítja útjára a Sport TV új sorozatát, melyben az ESPN legjobb dokumentumfilmjei közül válogat.

A Trash Talk amerikai talkshowként tér vissza

2020. szeptember 02.

Szeptember 10-én veszi kezdetét a Trash Talk nyolcadik szezonja, amely visszatér a kezdeti formátumhoz, és újra szórakoztató amerikai sportműsor lesz.

Szenvedélye a televíziózás

Szenvedélye a televíziózás

2020. augusztus 17.
Egész pályafutása során leginkább az új dolgok izgatták: nevéhez fűződik a sportösszefoglalók megújítása, majd kitalálta, hogy hírműsort párban és állva is lehet vezetni. Ha ő nincs, Egyenleg és Objektív sincs. Ő adta az első tévés bemutatkozási lehetőséget a mai televíziós generáció több neves tagjának. Legalább háromszor szervezett maga köré profi csapatot, és legalább ennyi alkalommal kellett felállnia az őt ért mélyütésekből is. Mint Bánó András mondja: az Egyenleg-ügy után a többi már szinte semmiség volt.

Rekordszámú meccsel tér vissza a Bundesliga

2020. május 07.

A Sport TV jövő szombattól újra élőben sugározhat csúcsfutballt.

Profi MMA-harcosokat és csúcsminőségű közvetítést ígér a Sport1

2020. május 06.

Többek között két világbajnoki címmeccset szurkolhatunk végig, de egy egykori NFL-játékost is láthatunk majd bunyózni vasárnap hajnalban.

Virtuális kerékpárversennyel készül az Eurosport

2020. május 04.

Május 4-8. között élőben közvetíti a Tour for all virtuális kerékpárversenyt, amelyben feltűnnek a kerékpársport legnagyobb alakjai is.

Újra élő sportközvetítés a Sport1-en

2020. április 16.

Április 17-én 18:15-től Fehéroroszországban, Minszkben rendeznek egy rangos MMA-gálát, amelyet a Sport1 közvetít.

Stratégiák a vírus idején

Stratégiák a vírus idején

Bodnár Erika 2020. április 16.
Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója és a PR Szövetség alelnöke egy unortodox helyzetben, a COVID-19 világjárvány közepette adott interjút a Médiapiacnak. A szakember szerint megfordult a világ, a világgal együtt pedig a játékkedv és -szokások is. Bánhegyi Zsófia a digitális csatornák erősödése, az üzleti képesség megőrzése és a vállalaton belüli operatív törzs munkafolyamatai mellett beszélt arról is, hogyan készülnek a járvány csillapodása utáni időszakra.

Hogyan tesz a sport sikeres vezetővé?

2020. február 10.

Szivós Márton világbajnok vízilabdázó osztotta meg tapasztalatait a Hammel&Hochreiter évindító eseményén.

ESPN-dokumentumfilmeket vetít a Sport TV

2020. szeptember 29.

Az NBA-döntő első mérkőzése előtt indítja útjára a Sport TV új sorozatát, melyben az ESPN legjobb dokumentumfilmjei közül válogat.