Karikatúra videót készített a Decathlon

2019. november 20.
A sportáruházlánc legfrissebb kutatásából kiderült, hogy bár sokan részt vesznek a kedvezményes napokon, a vásárlók 84%-át zavarja az üzletek zsúfoltsága az utolsó novemberi pénteken.

Indul a 100. NFL-szezon

2019. szeptember 03.
Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi idénye, amelyet idén is a Sport TV közvetít.

Sporttámogatói kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.

2017. október 09.
Nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a sport, a kultúra és az egészségügy terén betöltött támogatói szerepvállalását még határozottabban, önálló reklámkampányokon keresztül kommunikálja.

Új adidas cipő a robotizált gyárból

2017. október 09.
Az adidas bemutatta első olyan projektjét, amit a szinte teljesen automatizált ansbach-i SPEEDFACTORY gyárban készítenek.

Elkápráztatnak minket

2017. szeptember 04.
Egy háromszoros BL-győztes kézilabdázó és egy korábbi válogatott, minden idők talán legemlékezetesebb BL-teljesítményét bemutató labdarúgó szerepel a Sport TV szezonfelvezető-kisfilmjében.

Szilágyi Áron a konyhában

2017. augusztus 14.
Elkészült a MOL Challenger sorozat legújabb része, amelyben Szilágyi Áront láthatjuk, ahogy egy kedves öreg hölgynek segít a konyhában, és leszeli egy tojás tetejét.

Próbáljunk ki valamit együtt!

2017. augusztus 09.
Üzeni egy különleges család, amelynek két generációja is lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzanak a FINA vizes versenyein Budapesten.

Magyar szaktudás és lenyűgöző látvány

2017. július 24.
A 17. FINA Világbajnokság budapesti megnyitójára készült először, Magyarországon eddig még soha nem látott méretben, fényfestés a budai Várra.

Kollaborációval startolt el a Sport szelet kampánya

2017. március 29.
A hazai csokimárka Magyarország kultikus sportbrandjével, a Tiszával együtt gondoskodik a „versenyzők” játékstílusáról.

Újra definiálják az eredetiség fogalmát

2017. január 20.
A három csíkos márka zászlóshajója, az adidas Originals 2017-ben számos, a zene, a deszkázás, a sport, a divat és a művészet világában ismert tehetséggel és legendával működik együtt.