Sporttámogatói kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.

2017. október 09.
Nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a sport, a kultúra és az egészségügy terén betöltött támogatói szerepvállalását még határozottabban, önálló reklámkampányokon keresztül kommunikálja.

Új adidas cipő a robotizált gyárból

2017. október 09.
Az adidas bemutatta első olyan projektjét, amit a szinte teljesen automatizált ansbach-i SPEEDFACTORY gyárban készítenek.

Elkápráztatnak minket

2017. szeptember 04.
Egy háromszoros BL-győztes kézilabdázó és egy korábbi válogatott, minden idők talán legemlékezetesebb BL-teljesítményét bemutató labdarúgó szerepel a Sport TV szezonfelvezető-kisfilmjében.

Szilágyi Áron a konyhában

2017. augusztus 14.
Elkészült a MOL Challenger sorozat legújabb része, amelyben Szilágyi Áront láthatjuk, ahogy egy kedves öreg hölgynek segít a konyhában, és leszeli egy tojás tetejét.

Próbáljunk ki valamit együtt!

2017. augusztus 09.
Üzeni egy különleges család, amelynek két generációja is lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzanak a FINA vizes versenyein Budapesten.

Magyar szaktudás és lenyűgöző látvány

2017. július 24.
A 17. FINA Világbajnokság budapesti megnyitójára készült először, Magyarországon eddig még soha nem látott méretben, fényfestés a budai Várra.

Kollaborációval startolt el a Sport szelet kampánya

2017. március 29.
A hazai csokimárka Magyarország kultikus sportbrandjével, a Tiszával együtt gondoskodik a „versenyzők” játékstílusáról.

Újra definiálják az eredetiség fogalmát

2017. január 20.
A három csíkos márka zászlóshajója, az adidas Originals 2017-ben számos, a zene, a deszkázás, a sport, a divat és a művészet világában ismert tehetséggel és legendával működik együtt.

Az Edző az idegenben játszókra is gondol

2017. január 18.
A HPS kreatív párosa, Mlinarics Máté és Persely Tamás a 2016-os Aranypenge JCDecaux innovatív különdíját egy határokat átívelő Sport szelet koncepcióval, az Edző Idegenben CLP kampánnyal nyerte meg, amelyet most meg is valósítanak.

Kampánnyal indítja a tavaszt a Nike

2017. január 13.
Az új kollekciót és a koncepciót a szürreális, művészi klipjeiről és mély tartalmú számairól elhíresült énekesnő, FKA Twigs tervezte.

Jótékony célért futottak

2019. augusztus 7.

Nem mindennapi panoráma, elszánt futóközösség és jótékony adománygyűjtő futás várta a fővárosban megrendezett Generali Night Run résztvevőit.

Sportalkalmazás készült a budapestieknek

2019. július 16.

A Budapest Sport Alkalmazás különböző szempontok szerinti bontásban szinte az összes fővárosi sportolási lehetőséget, illetve sportprogramot tartalmazza.