Elbír a piac egy focinapilapot?

2016. december 09.

Hónapokon belül kiderül. A tesztet mindenesetre sikeresnek tartja a kiadó.

Eladja állásportálját a Central Médiacsoport

2014. szeptember 26.

A Profession.hu-t a Ringier Axel Springer Media AG veszi meg. A Central a Profession.hu mintájára tervezi felfuttatni a többi sanomás szerzeményét is.

Gyümölcsözőek a Springer digitális befektetései

2014. augusztus 11.

Internetes üzleteinek kiépítése növekedési pályán tartja az Axel Springer konszernt, a bevételek bő felét már a digitális terület hozza.

„A Google, az Apple és a Facebook el akarja pusztítani a kiadókat”

2014. május 09.

A német kiadók érthetően idegesek: nagyon visszaszorultak a nemzetközi ranglistákon.

Átvették a cseh Springier-t

2014. május 07.

Alig pár hónap kellett hozzá, hogy lezáruljon az Axel Springer és a Ringier közös csehországi vállalatának értékesítési folyamata.

Springer-Funke: nyerő fordulat?

2014. április 22.

Faragott javaslatán a Springer-Funke páros, így nagy valószínűséggel megszerezhetik a versenyhatósági jóváhagyást az ügylethez.

Még mindig nem ért véget a Springer-Funke ügylet

2014. február 26.

Vétóhoz közeli állapotban van az Axel Springer és Funke Médiacsoport felvásárlási üzlete: a német versenyhatóság továbbra is fenntartja aggályait.

Komótosan nő a Springer

2014. február 18.

Növekedni akarnak, de korántsem mindegy, hogy ennek mi az ára – mondta el az Axel Springer első számú vezetője egy lapinterjúban.

Springer a Forbes-ban?

2014. január 20.

Tengerentúli beszerzésen gondolkodik a német médiaház. S ha már lúd, legyen kövér alapon a Magyarországon nemrég debütált magazin kiadója a célpont.

Díjmentes Bild

2013. december 12.

Európa legnagyobb példányszámú bulvár napilapja visszadobta azt az elismerést, amelyre riválisai minden évben ácsingóznak. Szerintük nem nekik jár.