Dübörög a digitális forradalom

2017. június 06.

A WPP csoporthoz tartozó Kantar Millward Brown közzé tette a 2017-es BrandZ listát, amely a világ száz legértékesebb márkáját rangsorolja.

Jön a Softbank

2014. május 08.

Nem elégelte meg a terjeszkedést az Egyesült Államokban a japán telco, csak nem bír a helyi versenyhatósággal. Keletre fordul hát.

Kitart a Softbank

2014. március 25.

A piac és a versenyfelügyelet aggályaira fittyet hányva tovább dolgozik az Egyesült Államok mobilpiacát felforgató fúzión a japán társaság.

Tengeretúli T-zűr

2014. február 13.

Sehogyan sem tudja nyugvópontra juttatni észak-amerikai leányvállalatának ügyét a német távközlési óriáscég. Bebukhatnak egy lehetséges megoldást.

Kereket növeszt az AT&T

2014. január 17.

Autókba költözik az Egyesült Államok legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatója. Értelemszerűen az utóbbi ágazat az érintett.

Szemeznek az amerikai T-vel

2014. január 08.

Egyre nagyobb az érdeklődés a T-Mobile amerikai szolgáltatója iránt. A bevételt európai fejlesztésekre fordíthatnák.

Sprintelhet a Softbank

2013. július 09.

Az utolsó akadály is elhárult az ügylet elől. Ezzel igencsak megnőhet a nyomás a T-Mobile amerikai cégén, amely szintén párkeresőben van.

Softbank-siker

2013. június 05.

Bármilyen zűrös is a történet, lassan tisztulni látszik a kép az amerikai mobilpiac egyik legnagyobb felvásárlása körül. Vagy ez csak a látszat?

Sprint: nincs lefutva?

2013. május 02.

Hónapokig az amerikai mobiltelefonos piac konszolidációjának első lépéseként emlegették. Most pedig megtörténhet, hogy más veszi meg a szolgáltatót.

Sprint-szüret

2013. február 27.

Annak ellenére teljesít jól az amerikai mobilpiac harmadik számú szereplője, hogy fogyatkozóban az ügyfélköre.

Dübörög a digitális forradalom

2017. június 6.

A WPP csoporthoz tartozó Kantar Millward Brown közzé tette a 2017-es BrandZ listát, amely a világ száz legértékesebb márkáját rangsorolja.