Médialogisztikai cégnél folytatja Kovács Krisztián

2013. szeptember 05.

A TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója közmédiás kitérővel érkezett az IMD élére.

Médialogisztikai céget vezet Steve Varcoe

2013. január 08.

Az RTL Klub és a TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója az IMD Hungary vezetője lett.

Kereskedelmi vonalon újít a TV2

2012. november 19.

Az anyacég nemzetközi kereskedelmi márkáját vezetik be a magyar piacra. A SevenOne Media élére piaci hírek szerint Laczkó Endre kerülhet.

Értékesítési igazgató nélkül a TV2

2012. február 29.

A tavaly kinevezett értékesítési igazgató, Steve Varcoe távozik a TV2-től, utódját egyelőre keresi a kereskedelmi televízió.

Műsorain spórol az RTL Klub

2011. október 14.

Még inkább a főműsoridőre és a tavaszra-őszre fókuszál a piacvezető tévé. A cél a bevételmaximalizálás a nehezedő piacon.

Új árpolitikával, sales house-szal, nyitottsággal készül 2012-re a TV2

2011. október 11.

Steve Varcoe értékesítési igazgató óvatos optimizmussal tekint a jövő évre, amely több változást is hoz a csatornánál kereskedelmi vonalon. Többek között sales house indításával, új értékesítési stratégiával és az RTL-hez hasonló árképzési rendszerrel szereznék vissza elveszett piacrészüket. A TV2 újra közölni fogja az árbevételét, ezzel is csatlakozva a piacvezetőhöz. A TVI-ban elérhető bevételi adatok és csatornaátlagárak ugyanakkor a piac egésze számára nyitottak lesznek, szemben az RTL gyakorlatával, amely kizárólag az ügyfelekre terjed ki.

Átszervezés a TV2-nél kereskedelmi vonalon

2011. szeptember 14.

Külön szedték az értékesítési és az üzletfejlesztési tevékenységet, azaz Steve Varcoe és Megyeri András mellérendelt szerepbe került. Korábban Megyeri üzletfejlesztési osztályvezetőként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként felelt az alternatív bevételi területekért. A váltást a hatékonyabb működéssel indokolja a médiacég.

Újrafogalmazná magát a TV2

2011. augusztus 30.

Simon Zsolt és Kiss Péter beszéltek az eddigi változásokról és a tervekről. Nem kapkodnak, viszont stabilitást és tudatosságot ígérnek.

Erősítené imázsát a TV2

2011. július 06.

A csatorna új információs platformmal jelentkezett, amelytől a tévépiaci folyamatok átláthatóságának növelését, illetve pozíciója javulását várja. A TVI nevű új kezdeményezést Steve Varcoe kereskedelmi igazgató mutatta be, aki szerint egy csatorna hirdetői szempontból vett értéke komplexebb annál, hogy hányadik helyen áll a nézettségi versenyben. A kihívást az jelenti a TV2-nek, hogy a közönségarányát meg tudta védeni, ám az RTL-től eltérően nem tudta azt monetizálni.

Kereskedelmi igazgatóhelyettes lett Megyeri András

2011. június 03.

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket: távozik a csatornától Török Eszter, feladatait Megyeri András veszi át. Utóbbi szakember Steve Varcoe helyettesévé lép elő, s ő felel az összes bevételért a tévénél.