Bemutatta szellemi tulajdonról szóló jelentését a Huawei

2019. június 28.

A cég szerint az amerikai vádak alaptalanok a Huawei vélt, szellemi tulajdont érintő visszaéléseit illetően, és a szellemi tulajdon átpolitizálása is veszélyeztetheti a globális fejlődést.

A Huawei-é a legtöbb szabadalom Európában

2018. március 08.

Közel 2400 bejelentést tett a vállalat 2017-ben.

Hatvanmilliót kap a magyar feltaláló az adidastól

2017. június 01.

Oroszi László feltaláló ügyében a Kúria megerősítette a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét, amely 60,5 millió forint és kamatai megfizetésére kötelezte az adidast.

Microsoft: emelik a tétet

2013. március 13.

Újabb jogi és szellemi magaslatra emelkedett a Microsoft és a Google (valamint az egy ideje már az utóbbihoz tartozó Motorola) közti szabadalomvita.

Párizs máshogyan ment

2013. január 23.

A jelek szerint letett a szabványkonzorcium ötletéről a francia kormány, amely e helyett más módszerrel mentené egy bajba jutott óriáscégét.

Nem vétett a versenyszabályok ellen a Google

2013. január 08.

Az FTC 19 hónapig vizsgálódott. Az eredmény: nincs elégséges bizonyíték a tisztességtelen keresésmanipulálásra - írja az MTI.

Védik a francia szabadalmakat

2013. január 07.

Alternatív finanszírozási formák felkutatására buzdítja nehézségekkel küzködő távközlési eszközgyártóját Franciaország kormánya.

Apple-Google: kéz a kézben?

2012. december 13.

A tetemes hozam ígérete kibékítheti egymással a két óriáscéget egy olyan területen, ahol pár hónapja még egymás fölé ígérgettek.

Támad a Nokia

2012. május 08.

Feltehetőleg elhúzódó hadviselésre kell berendezkednie a finn mobilgyártó óriásnak, amely most aztán nekimegy néhány piaci riválisának.

Kodak: szabadalmi per a HTC és az Apple ellen

2012. január 19.

Szabadalombitorlásért perli a HTC-t és az Apple-t az egyébként túlélésért küzdő, 131 éves múltra visszatekintő Eastman Kodak cég.