A Nokia 5G-t futtat forgalomban kapható bázisállomáson

2016. február 22.

A teljes 5G-s kereskedelmi szolgáltatás megjelenése 2020-ra várható.

A Nielsen megváltoztatná a mérési szabványokat

2015. október 28.

A közönségmérő cég a 2006-os iparági megállapodást már a jövő évre vonatkozóan is frissítené.

Frissíti mobilhirdetési ajánlását az IAB Hungary

2015. szeptember 28.

A médiatulajdonosokból, ügynökségekből és szolgáltatókból álló IAB Hungary mobil munkacsoportja frissítette a magyar mobilhirdetési piac ajánlott hirdetési formátumait.

Az IAB a HTML5 mellé állt

2015. augusztus 19.

A szervezet legújabb irányelvében a Flash helyett a HTML5 használatát javasolja. Szeptember 18-áig várják az észrevételeket.

Digitális mérésügyi szakmai tervezet született

2015. április 24.

Az IAB tervezete évekre meghatározhatja azt, hogy mit és hogyan fog mérni az európai digitális média- és hirdetési iparág.

Márkaépítő formátum-ajánlások az IAB-tól

2014. március 21.

A cél a digitális és az integrált márkaépítő kampányok támogatása, a minőségi digitális hirdetési felületek piacának élénkítése.

Kína ismét betámad

2014. január 28.

A világ legnépesebb államának „jár” saját mobilszabvány – ezt tudjuk. De most újabb lépést tettek kínai szakemberek a saját út egyengetésében.

Forradalmon túl, válaszokon innen

2014. január 07.

Mit hoz az automatizált médiavásárlás? Mennyire fontos trend a big data? Lesz-e mostanában elfogadott meghatározás a natív hirdetésre vagy az online GRP-ra? Sok válasz és még több kérdés Randall Rothenbergtől, az IAB elnökétől. A szakember az IAB Hungary vendégeként, az Internet Hungary alkalmából járt Magyarországon.

Szabvány nélkül az unió

2012. február 15.

Vajon mennyire akasztja meg az amúgy sem robogó rádiós digitális átállást, hogy az Európai Unió még nem döntött a szabvány-kérdésben?

Második generációs digitális átállás az oroszoknál

2011. október 12.

Gyakorlatilag átugraná a digitális átállás első menetét Oroszország – feltéve, hogy végigviszik a most bemutatott tervet.

Az IAB a HTML5 mellé állt

2015. augusztus 19.

A szervezet legújabb irányelvében a Flash helyett a HTML5 használatát javasolja. Szeptember 18-áig várják az észrevételeket.