Új, komplex szállásportál indult

2014. október 15.

A Foglalj.hu az összes belföldi szálláslehetőséget aggregálja, azonnali foglalást tesz lehetővé és kiegészítő szolgáltatásokat is kínál.

Majka bevált a szálláspiacon

2014. augusztus 27.

A rapper a NeMaradjLe.hu arcaként megtriplázta a napi like-ok számát és 5000 új követőt is hozott, elsősorban az ügyfél által megcélzott korcsoportban.

Internetes szállásportált indít a ProSiebenSat.1

2014. január 08.

A felületet a csoport csatornáin futó reklámkampány is támogatja.

4 milliárdos a hazai szállodai kuponpiac

2013. november 29.

Az online értékesített szálláskupon piac alakulását elemezte egy most megjelent tanulmányban a BCE és az eNet.

A szállásfoglalások közel fele neten intéződik

2013. július 12.

Az eNET – a Magyar Hotel Monitorral közösen – idén először elkészített, a magyarországi online szálláshely piacot vizsgáló kutatása szerint 2012-ben a teljes hazai szállásdíjbevétel 45%-a, mintegy 58 milliárd forintnyi szálláshelyfoglalás érkezett online csatornákon keresztül. Az internetes piacon a legnagyobb szeletet a szállásközvetítő portálok hasítják ki.

Duplázott a Szallas.hu

2013. május 03.

A szállásportál 2012-ben csaknem kétszeresére növelte az online megrendelések összértékét és az aktív szállásadók számát. Az ügyvezető szerint a dinamikus növekedésben a folyamatos fejlesztések, valamint a rekordszámú hosszú hétvége is közrejátszott.

Döntöttek a legbarátságosabb szállodákról

2012. március 23.

Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 versenyen az utazók arról szavazhattak, hogy mely magyarországi szálláshelyek voltak a legfigyelmesebbek a múlt évben.