Új elnököt választott a MATESZ

2014. szeptember 29.

A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség 2014. szeptember 26-án megtartott rendkívüli közgyűlésén új vezető tisztségviselőt választott.

Gazdát cserélt a Lapcom, Szammer István távozott

2013. január 16.

A Daily Mail and General Trust Plc. kivonult a közép-kelet-európai régióból. Szammer István, a Lapcom ügyvezető igazgatója szerdán délután levélben tájékoztatta a kiadó partnereit, hogy 13 év után távozik a tizedik legnagyobb magyar médiacég éléről. A vevő a Bors bulvárlap kiadója, a Kurens Press Media Kft.

Szammer István

2012. augusztus 24.

A Médiapiac május 14-i adásában Szammer István Matesz-elnökkel, a Lapcom ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy rádióban.

10 kérdés Szammer Istvánhoz

2012. július 03.

A Médiapiac legutóbbi számában a Matesz elnöke, a Lapcom ügyvezető igazgatója kommentálta az elmúlt hetek hazai és külföldi történéseit.

Aláírásgyűjtés a Szigetközért

2012. június 11.

A Duna elterelésének huszadik évfordulóján a Kisalföld napilapot is kiadó Lapcom Kft. országos népi kezdeményezést indított civil összefogással. A Vizet a Dunába címet viselő kampánnyal szeretnék ráirányítani a figyelmet a Szigetköz és a győri Mosoni-Duna máig megoldatlan problémáira.

Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia: ez történt az első napon

2012. március 21.

Élőben követtük a Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia első napjának eseményeit. A délelőtt folyamán kiderült: a médiacégek vezetői rendkívül őszintén állnak a jelen helyzethez (persze muszáj is). Az első tartalmi blokk címszavakban: innováció, kooperáció, diverzifikáció, koncentráció, edukáció. Délután az MRSZ bemutatta a 2011-es reklámtortát, amely idéntől net-net számokat tartalmaz. Így a 151,474 milliárdos szám nem vethető össze a 2010-es adatokkal. Nőtt a közterület, a rádió, az online. A záró blokk kerekasztalai média-ügynökség-ügyfél viszonyával foglalkoztak, és itt is a kooperáció volt a legerősebb hívószó. A médiajog kerekasztal legerősebb gondolata tán az volt, hogy minden sarunkat azért ne kenjük a médiatörvényre.

Nagy Kisalföld

2011. június 14.

Ünnepel a Lapcom: a Kisalföld két egymást követő Matesz-gyorsjelentés szerint is az ország legnagyobb példányszámban eladott közéleti napilapja lett. A kiadó ügyvezetőjét, Szammer Istvánt kérdeztük a vállalat hazai és külföldi stratégiájáról, jövőképéről és a növekedés esélyeiről.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

2 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

2 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.

Koncertélmény otthon

2 napja

A Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét.