Megújult honlappal érkezik októberben az Internetes Vásárlás Napja

Megújult honlappal érkezik októberben az Internetes Vásárlás Napja

2016. október 07.
Idén hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon az Internetes Vásárlás Napját. Az október 7-én, a hónap első péntekjén zajló egynapos e-kereskedelmi óriásakcióban és iparági összefogásban több száz webáruház kínál valamilyen különleges kedvezményt.
Átadták az Év Internetes Kereskedője 2016 díjakat

Átadták az Év Internetes Kereskedője 2016 díjakat

2016. június 09.
Több mint 500 kis-, közép- és nagyvállalat szerepelt a jelöltek között. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók, UX szakemberek és szakmai zsűri is közreműködött. Rekordszámú közönségszavazat érkezett, 23774-en érezték fontosnak, hogy beszavazzák kedvenceiket a döntőbe.

Ajánljuk magunkat: Ormós Zoltán a Jazzy Rádióban

2016. február 23.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. A Szek.org elnöke lesz a vendégünk, a téma pedig az e-kereskedelem.

Új vezetői kinevezés a Next Wave Europe-nál

2016. február 15.

Februártól Deák András vezeti a Next Wave Europe új SmartCommerce üzletágát: a szakember a Libri-Shopline Nyrt.-től érkezett a digitális ügynökséghez.

Nem újrázik a SzEK.org elnöke

2014. november 14.

Kis Ervin Egon a szervezet honlapján fejtette ki, miért is elegendő két ciklus, ha mégoly sikeresek voltak is.

12 szakmai szervezet közösen tiltakozik az internetadó ellen

2014. október 29.

A reklám- és médiaipari szakmai szervezetek elutasítják az internetes adatforgalom megdrágítását, ezáltal a szolgáltatások igénybevételének szűkítését.

Az eOptika.hu az Év Internetes Kereskedője 2014-ben

2014. május 27.

A díjat a XI. Elektronikus Kereskedelem konferencián adták át. Az év legígéretesebb kereskedőjének a kirowski a Petissimo online áruházat választotta.

Számlafizetés mobillal

2013. május 23.

A MasterCard Mobile és a Számlázz.hu együttműködésének köszönhetően mára az online számlázó rendszert használó vállalkozások is külön fejlesztés nélkül nyomtathatnak QR kódot számláikra.

Melyik webshop lett 2013 legjobb netes kereskedője?

Szalay Dániel 2013. május 10.

Idén hetedik alkalommal ítélték oda az „Év Internetes Kereskedője Díjat”, mely azoknak a cégeknek jár, melyek a legtöbbet tették a hazai e-kereskedelem területén.

Okosodó kereskedelemről konferenciázik a SzEK.org

2013. április 19.

SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel rendezi meg a SzEK.org május 9-10-én Gárdonyban az e-kereskedelmi szakma immár tízéves seregszemléjét, a X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát. A rendezvény középpontjában az okostelefonok és egyéb „okos” eszközök és megoldások nyomán okosodó kereskedelem nyújtotta lehetőségek, illetve az ezekhez kapcsolódó üzleti kihívások állnak.

Kreatív: Még ezen a héten elindul a Telex

18 órája

A héten elstartol a Telex.hu - jelentette be Kárpáti Márton alapító a Nagy Kreatív Hét fizetős online tartalmakról szóló kerekasztal-beszélgetésében a Kreatív Online cikke szerint.