Orosz óriások nászbuktája

2013. október 25.

Kifulladni látszik a lelkesedés, egyre távolabb a cél; elbukhat az orosz kábeltévés piac idei nagy üzlete. Pedig a célpont három éve eladó.

Formabontó bevezető kampány a UPC-től

2013. október 22.

A telco szolgáltató natív hirdetéssel jelent meg a 444.hu-n.

Kínai óriásfejlesztés

2013. szeptember 30.

Az ország méretéhez és lakosságához mérten is jelentős fejlesztésbe kezd Kína, hogy 2020-ra kiépítse nemzeti digitális hálózatát.

Pénzt hoz a szélessáv

2013. szeptember 23.

A korábban ismert összefüggések mellett újabbra világított rá a globális távközlési piac egyik főszereplője által megrendelt tanulmány.

Nyugat-kelet: összenő

2013. augusztus 21.

Európa egyik legnagyobb optikai kábelhálózata jön létre az ügylettel. A háttérben tulajdonosi összefonódás is könnyen észrevehető.

Google: mélységi támadás

2013. augusztus 09.

Egy frissen megszerzett üzlettel mélyebbre nyomul a keresőóriás. Egyben egy erős piaci szereplőt üt ki a nyeregből.

Európa sávot szélesít

2013. július 16.

Nyitott kapukat döngetnek a szolgáltatók, amelyek nagyobb sávszélesség igénylésére bujtogatják az európaiakat – derül ki egy felmérés eredményeiből.

Előrefut a Samsung

2013. május 28.

Némely szakemberek ugyan megkérdőjelezik a dolog értelmét, de a mobiltelefon-világpiac egyik kulcsszereplője valami nagyon újat fejleszt.

Gyorsít a Liberty

2013. május 16.

Halad a világtrenddel az amúgy is agresszívan terjeszkedő globális szolgáltató. Legfizetőképesebb piacain magasabb fokozatba kapcsol a cég.

Lengyel vásárlás

2013. május 09.

Egy nagy tőkebefektetési alap lett a lengyel kábelpiac egyik főszereplőjének legújabb résztulajdonosa. Se a hely, se a szektor nem meglepetés.

Konferencia a Szupergyors Internet Projektről

2016. május 12.

Hamarosan indul a közel 100 milliárd forintos beruházást megmozgató fejlesztés, mely lehetővé teszi, hogy az ország területén belül mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet.