Behálózott Hollandia

2013. május 07.

Új értelmet ad a szélessávú internet-előfizetésnek egy egész országra kiterjedő megoldás, amelyet a helyi piaci óriás vezet be nemsokára.

Itt a varsói gyors

2013. április 25.

Egykor a politikában használták a kifejezést, ma a telekommunikációs iparágban jelenik meg. A lényeg mégis ugyanaz: a cél, hogy legyenek követői a trendnek.

Wifi-t minden németnek!

2013. március 19.

Új módszerrel adna gyorsan kiépíthető és költséghatékony eszközt felhasználói kezébe a legnagyobb németországi távközlési konglomerátum.

Brit LTE-bukta

2013. február 28.

A piac méretéhez és fizetőképességéhez képest nem várt sokat a tendertől a londoni kormányzat, de az eredmények ezt is alulmúlták.

Rengeteg nulla

2013. január 31.

Újabb mérföldkövet lépett át a távközlési szolgáltatók által generált bevétel tavaly, de nem felhőtlen a boldogság: az örömbe nem kis üröm is vegyül.

Amerika brifkóval szavaz

2013. január 30.

Esetleg bankkártyával. Mindenesetre szakmai körökben vízválasztónak tekintett mérföldkőhöz értek a tengerentúliak a fizetőstévé-szolgáltatásban.

Sprintelnek az adatért

2012. december 17.

Lendületesen kezd az új gazda, aki – szándékai szerint – hamarosan felforgatja az Egyesült Államok mobilpiacát. Az első lépést már sejttették is.

Szintet ugró online költés

2012. november 28.

Kellemesen galoppozik előre a globális online reklámköltés értéke. Történelmi határt léphet át jövőre, a következő ilyenre kicsit várni kell.

London nemzedéket vált

2012. november 26.

Újabb frekvenciasáv-felszabadítással készül a jövőre a brit médiahatóság. Cél az ugrásszerűen növekvő adatforgalom kiszolgálásának biztosítása.

Menetel a közösségi tévézés

2012. október 31.

Hihetetlen sikereket arat a tengerentúlon az STV, azaz a ″social TV″ – derül ki egy most publikált kutatásból.

Konferencia a Szupergyors Internet Projektről

2016. május 12.

Hamarosan indul a közel 100 milliárd forintos beruházást megmozgató fejlesztés, mely lehetővé teszi, hogy az ország területén belül mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet.