Visszanyes a tengerentúlon a T-Mobile

2012. május 24.

Előre menekülés közben vissza is vág szolgáltatásaiból az amúgy is szorongatott helyzetű T-Mobile USA. A cél a negyedik generációs feltámadás.

Pozsonyi perpatvar a szélessávról

2012. május 14.

A leghatározottabban visszautasítja Szlovákia legnagyobb telekommunikációs cége azt a brüsszeli vádat, hogy visszaélt volna piaci erőfölényével.

Még lehet nevezni a Cannes Young Lions előválogatójára

2012. május 09.

A jelentkezési határidő május 13. éjfél. A Vodafone és a CEMP adja a két kategória feladatait.

Hamar összejön a 800 millió netező Kínában

2012. május 07.

2015-ig 1,4 milliárd mobiltelefon lesz a hatalmas piacon - derül ki a területért felelős kínai minisztérium becsléséből.

Jön a brit 4G

2012. március 20.

Hatalmas lökést adhat Nagy-Britannia médiapiacának, ha sikerül még az idén elindítani az ország első negyedik generációs mobilhálózatát.

Állami noszogatás a cseh mobilpiacnak

2012. március 14.

Ősi módszert választott a cseh gazdasági minisztérium a – szakértői szerint túlságosan is lanyha – mobilpiac felrázására.

Párizsban nem kell a szupernet

2012. március 14.

Érdeklődés hiányában késhet a szupergyors kábelhálózatok kiépítése Franciaországban – állítják minap megjelent tanulmányukban helyi kutatók.

Megcsáklyázott szélessáv

2012. március 01.

Véletlen baleset érte a Kelet-Afrikát ellátó egyik legfőbb üvegszálas kábelt Kenya partjainál, úgyhogy jelentősen szűkült a helyi szélessáv.

Internettel a kihalás ellen

2012. január 25.

Vezessék be az internetet! – követelik helyiek, akik szerint ezzel a megoldással varázsütésre megoldódhatna egy világvégi térség számos gondja.

4G-s nyomulás a lengyeleknél

2011. december 08.

Most már számokat is mond a lengyel médiaipar legéhesebben terjeszkedő óriása, amikor arról kérdezik, mi a cél.

Konferencia a Szupergyors Internet Projektről

2016. május 12.

Hamarosan indul a közel 100 milliárd forintos beruházást megmozgató fejlesztés, mely lehetővé teszi, hogy az ország területén belül mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet.