Rajt-cél győzelmet aratott a Stand

2019. február 26.

Széll Tamás és Szulló Szabina fine dining étterme csak nyáron nyitott, de máris Magyarország legjobb étterme - áll közleményben.

Éhes séf étteremről álmodik

2018. június 08.

Széll Tamás júniusban először vesz részt zsűritagként Bocuse d’Or válogatón, miközben első saját fine dining éttermét is megnyitja.

Ételvitelszerűen a világ körül

Ételvitelszerűen a világ körül

2017. november 24.
Évekkel ezelőtt mindent elhagyott az életéből, ami nem a gasztronómiával kapcsolatos. Mint mondja: azért, mert folyton éhes. A világot körbeevő Jókuti Andrásnak mindenről markáns véleménye van, ami a konyhaművészethez kapcsolódik, a hervasztó magyar helyzetből való kiút egyik sarokpontját például az okos marketingtevékenységben látja.
Tele a fazék ötletekkel

Tele a fazék ötletekkel

2017. november 03.
Lehet-e még újdonságokat hozni a főzőműsorok világában? Hogyan születnek az új ötletek? Feltűnhetnek-e a semmiből új sztárséfek? És persze a megkerülhetetlen kérdés: hogyan érintette a TV Paprikát a versenytárs csatorna megjelenése? Ezekről kérdeztük Minda Juditot, az AMC Networks International Central and Northern Europe infotainment és gyerekcsatornákért felelős programigazgatóját.

Széll Tamás újra a TV Paprikán

2017. április 13.

A Bocuse d’Or – Lyon a verseny ezernyi apró részletét is megmutatja: a felkészüléstől az ünneplésig, a nehézségektől a csalódásig.

2016 legzajosabb nemzetközi magyar sikerei

2016 legzajosabb nemzetközi magyar sikerei

2017. január 18.
Az Observer elemzése szerint 2016 magyar vonatkozású sikerei közül a sporteredmények váltották ki a legnagyobb médiavisszhangot.

Széll Tamás a TV Paprikán főz

2016. július 21.

A TV Paprika saját gyártású műsorral készül a gasztrorajongók számára, „Bocuse d’Or: Aranyséf” címmel.

Saját stúdiót avatott a TV Paprika

2016. június 15.

A variálható stúdió alkalmas arra, hogy több ország számára gyakorlatilag bármennyi különböző műsor készüljön. Széll Tamás séf az elsők közt tesztelte az új konyhát.

Az MTVA egész nap tudósít a Bocuse d’Or döntőjéről

2016. május 11.

A nézők együtt szurkolhatnak Széll Tamásnak és a magyar csapatnak például Borbás Marcsival, a Gasztroangyal műsorvezetőjével.

Megvannak A milliomos szakács házigazdái

2015. augusztus 04.

Rákóczi Feri mellett elismert séf vezeti a TV2 gasztrovetélkedőjét.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.