Játszóterek építését támogathatják, ha sorsjegyet vásárolnak

2019. november 06.

A Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával november 4-től idén is bárki hozzájárulhat újabb akadálymentes, befogadó játszóterek építéséhez, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak közösen.

Exkluzív élő videóközvetítések a Tippmixprón

2019. október 29.

Ebben a hónapban több tucat bajnokság küzdelmeivel bővült az élő képpel követhető események sora a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási felületén.

Milliárdos tétek az Ötös- és Hatoslottón

2019. október 25.

16 hét halmozódás után a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, míg az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Egymilliárd forintot meghaladó nyeremények az Ötös- és Hatoslottón

2019. október 11.

A 41. játékhéten az Ötös- és Hatoslottó főnyereménye egyaránt egymilliárd forint felett jár. Előbbi játék esetében 1,737 milliárd forintot, utóbbi játék esetében pedig 1,212 milliárd forintot lehet nyerni.

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

2019. október 11.

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.

Nagyszabású koncertműsorral készült Bryan Adams a Skandináv lottó születésnapjára

Nagyszabású koncertműsorral készült Bryan Adams a Skandináv lottó születésnapjára

2019. október 03.
A lottó huszadik születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncerten a Hősök terétől egészen a Bajza utcáig több mint hetvenezer ember ünnepelt együtt Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, amely az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít.

16 milliárdért reklámoz a Szerencsejáték Zrt.

2018. július 10.

A G7 írása szerint az összegből leginkább a baráti média profitál.

Országjáró kampányt indított a Szerencsejáték Zrt.

2017. december 04.

Célja, hogy közelebb hozza az ép és fogyatékossággal élő embereket.

Idén is sikeres volt a Budapest Nagy Sportágválasztó

2017. május 30.

Az eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható volt 108 sportág, amely aktív tapasztalást, igazi sportélményt adott, s ezáltal pozitív irányba tudta befolyásolni a sporthoz való hozzáállást,viszonyulást.

Mi változik a marketing területén 2017-ben?

2017. január 25.

6 + 1 aktuális marketing trend, ahogy a Marketing Döntéshozók Klubja látja.

Meghosszabbították a beadási határidőt

13 órája

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.

Megszorítások lesznek a Budapesti Fesztiválzenekarnál

16 órája

Arról értesültek, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, amely az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka.