Bécsben építkező svájciak

2014. május 30.

Még nem tudni, mikor is indul el pontosan az Európa-hírű zürichi napilap online kiadása a szomszédban, de már látszik a fúrás-faragás.

Pluszban a NYT

2014. május 13.

A kis öröm is öröm egy olyan piacon, ahol a legtöbb rivális a csendes visszaszorulás és a zuhanórepülés közötti mezsgyén táncol.

Hasít a szlovén printreklám

2014. április 30.

A válság dacára is tetemes mértékben növelték hirdetési árbevételüket az ötöd Magyarországnyi szomszédállam nyomtatott orgánumai.

Vége a print-digitál csatának

2014. április 15.

Legalábbis ezt állítja a Német Lapkiadók Egyesületének első embere, aki szerint a számok azt mutatják: békésen megfér egymás mellett a két platform.

Magán rágódik a NYT

2014. április 07.

Rákényszerülhetünk valami kannibalizmus-félére – nyilatkozta a New York Times ügyvezetője, amikor új célcsoportokról és dőlő tabukról beszélt.

Osztrák menedzserbulvár

2014. április 02.

Nem a szeriőz média a legerősebb az osztrák döntéshozók körében – derül ki abból a kutatásból, amelyet az egyik nyertes publikált.

Mexikói NYT-gazda

2014. február 26.

Jelentősen növelheti részesedését a nyugati félteke egyik referencialapjában a világ egyik leggazdagabb embere – értesült több médium.

Párizsi lapharc

2014. február 24.

Saját fegyverükkel harcolnak a legnevesebb francia napilap munkatársai az újság legfőbb részvényesének átalakítási terve ellen.

Eladó az Independent

2014. január 27.

Megelégelte az orosz tulajdonos, hogy havonta milliószor annyit költ a patinás balliberális napilapra és vasárnapi kiadására, mint amennyiért vette.

Svájci lap keletre tart

2014. január 21.

Keletre tart a legnevesebb svájci napilap online kiadása. Nem világos, hogy tényleges terjeszkedési roham indul, vagy az új főnököt hozzák hírbe.