Ajánljuk magunkat: D. Tóth Kriszta a Jazzy Rádióban

2015. december 08.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. D. Tóth Kriszta, a Wmn.hu alapító-főszerkesztője lesz a vendégünk.

Okosodó piac

2015. december 01.

Komoly kihívás elé állítják a tévés piacot a különböző okosplatformoknak köszönhetően drasztikusan átalakuló fogyasztási szokások. Életképes üzleti modellt keresnek a szereplők, mi pedig megpróbáltunk utánajárni, hogyan lehet előnyt – és leginkább bevételt – kovácsolni a digitális fogyasztás okosságából.

NMHH-eljárás az RTL2 ellen

2015. november 24.

A médiahatóság a Való Világ 7-tel kapcsolatban vizsgálódik.

Jön a Farm

2015. november 24.

Elindult a jelentkezés az RTL Klub új műsorába.

Médiások és marketinghősök

Csillag Zoltán 2015. november 16.

A Magyar Marketing Szövetség éves konferenciája, a 26. Országos Marketing Konferencia Marketing Hősök Kora címmel futott. A hősiesség mellett-helyett az előadók az összefogást, a szakmai ismereteket és az empátiát hangsúlyozták. Rövid összeállításunkban a médiapiac szempontjából releváns előadásokból válogatunk.

Szellem a palackból

Szellem a palackból

2015. november 13.
A nemrégiben indult Blogstar.hu alapítójaként örömmel olvassa mostani főszerkesztők szájából azokat a gondolatokat, amelyek mentén korábban a via.hu-t tervezte. A 888.hu, a faktor.hu és a Magyar Idők online felülete ugyanis egy koncepció része volt. A tömegnek azt üzeni, hogy „mindenki nyugodjon le a picsába”. A damaszkuszi úton forgolódó dörgölőzőknek meg azt: nyugodtan menjenek nyugdíjba. És a picsába.
Az óvatos innováció a kifizetődő

Az óvatos innováció a kifizetődő

2015. november 10.
A video-on-demand szolgáltatások terjedése egyszerre jelent kihívást és lehetőséget a televíziótársaságok számára. Régiónk egyelőre a tapogatózás fázisában van. Ezt erősítette meg az SPT Networks Central Europe kutatása is, melynek eredményeiből alább szemezgetünk.

Új tartalmi megközelítést alkalmaz a BBC

2015. december 9.

A BBC Worldwide az általános kutatási kérdésekre adott válaszok mögött megbúvó érzelmek elemzésével és számszerűsítésével segíti a tartalomfejlesztést és –értékelést.