Digitális összefogással élhetőbbnek látjuk a jövőt?

Digitális összefogással élhetőbbnek látjuk a jövőt?

2020. július 14.
Összefogás, tettrekészség, meglátni az élet szépségeit, kevesebb rohanás és több együtt töltött idő – ezek a fontosabb dolgok, amelyeket a magyarok tovább vinnének a koronavírus miatti korlátozások idejéből. A Telekom legfrissebb kutatása szerint tízből heten gondolják azt, hogy a digitális megoldások és a vírus miatti korlátozások eredményeképp életformánk végérvényesen megérett a változásra, és ebben nagy szerepe volt és lesz az internetnek.

Júliusban hat balatoni városban lesz elérhető a Telekom 5G szolgáltatása

2020. június 24.

Júliusban a Balaton környékén először 15 állomással hat vízparti városban - Siófokon, Tihanyban, Balatonalmádiban, Fonyódon, Balatonföldváron és Balatonszabadi-Sóstón - teszi elérhetővé a Magyar Telekom az 5G-t - írja az MTI.

A vállalkozások több mint fele digitális fejlesztésre készül

2020. június 18.

Azokat a cégeket érintette meg legkevésbé a válság szele, amelyek több digitális megoldást használtak – derült ki a reprezentatív kutatásból, amelyet az eNET a Telekom megbízásából készített.

A fenntarthatóság már nem opció - Megjelent a Magyar Telekom 2019-es fenntarthatósági jelentése

2020. június 11.

Műanyagmentes törekvés, karbonsemleges működés, zöld szolgáltatások bevezetése, esélyegyenlőségi és sokszínűségi lépések körvonalazódnak a Magyar Telekom Csoport 2019-es fenntarthatósági jelentésében.

Új digitális kezdeményezéssel segíti a vállalkozásokat a Telekom

2020. május 21.

A most induló Telekom Hello Biznisz Klub egy olyan szakmai közösségi kezdeményezés, amely a klubba belépő kis- és közepes vállalkozásoknak biztosítja a digitális tudást, az online megjelenési lehetőséget és új partnerséget.

Digitális szuperhősöket keres videopályázatában a Da Vinci Media

2020. május 19.

A Da Vinci Media folytatja a Telekommal közös digitális edukációs programját. Legújabb akciójukban digitális szuperhősöket keresnek, akik videópályázatban mutathatják be szuperképességeiket.

A Viasat History egy hónapra a Telekom Bónusz programjába költözik

2020. április 29.

A Viasat Historyt 2020 májusában – az érettségizőket is segítve – a Telekom kínálatában a 7-es Bónusz csatornahelyen találhatja meg.

A 10 GB ingyenes net májusban is kitart a Telekomnál

2020. április 28.

A Telekom májusban is extra adatforgalommal és ingyenesen lebeszélhető percekkel segíti az ügyfeleit.

Az innovatív gyógyszergyártók 1000 táblagéppel és mobilinternettel támogatják a koronavírus ellen harcoló egészségügyi szakdolgozók gyermekeinek tanulását

2020. április 23.

Megköszönve a frontvonalban küzdő egészségügyi szakdolgozók munkáját, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete 1000 táblagéppel, valamint mobilinternet hozzáféréssel segíti a szakdolgozók gyermekeinek otthoni tanulását.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

2020. február 19.

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.