Kínai óriásháló

2014. május 20.

A világ legnagyobb volumenű és jelentőségű ilyen tárgyú megállapodását kötheti meg a három helyi mobilszolgáltató. De még nem tudni, mikor.

Kínai játék: nem babra megy

2014. május 15.

Újabb óriásszövetség alakul a világ legnagyobb mobilpiacán. Megint a három nagy helyi szereplő fogna össze, de most nem spórolni, hanem pénzt keresni.

Határt ugró internet

2014. május 12.

Az év végére átlépi a hárommilliárdos határt a világ internet-felhasználóinak tábora, de a regionális különbségek megmaradnak.

A Krímen nyomulnak az orosz távközlési cégek

2014. május 08.

Megindulnak az orosz távközlési cégek az Ukrajnától frissiben elhappolt félsziget felé. Óriási befektetéssel építenek hálózatot.

Jön a Softbank

2014. május 08.

Nem elégelte meg a terjeszkedést az Egyesült Államokban a japán telco, csak nem bír a helyi versenyhatósággal. Keletre fordul hát.

Ömlik a pénz a telkókból

2014. május 06.

Egy frissiben publikált prognózis szerint hatalmas összeget költenek távközlési fejlesztésekre a cégek 2019-ig.

Slim a szomszédban erősít

2014. április 09.

A mexikói milliárdos szépen lépeget előre: ha eredményre vezetnek a tárgyalások, tovább növelheti befolyását az osztrák telkó-óriásban.

Megint összemegy a Tele2?

2014. április 03.

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

Belgrád megtartja a telekomot

2014. április 03.

Lehűtötte egy konferencián a várakozásokat a belgrádi kabinet agytrösztjének vezetője, amikor egy álomprivatizációról kérdezték.

Újabb Rohamot Indítanak az Oroszok a Krímen. Olvassa El, Mi Zajlik a Távközlés Frontján!

2014. április 01.

Többszörösen is a háborús logikát idézi az a megrendelés, amelyet az orosz kormányfő intézett az ország legnagyobb távközlési cégéhez.