Osztrák telkó furcsa számokkal

2014. március 27.

Alaposan megviselte a válság Ausztria legnagyobb távközlési társaságát. De csökkenő árbevétel mellett is nőtt a profit.

Európai felvásárlások jöhetnek

2014. március 18.

A világ egyik legnevesebb pénzügyi kockázat-értékelő társasága legalábbis így látja. Szerintük Európában idén is vonzó marad a telkópiac.

Dél-Korea pénzt tesz az 5G-be

2014. március 13.

Ráadásul nem is keveset. És már össze is állt a fejlesztéshez a kormányzati és piaci szereplők fogata, hogy gyorsítsanak a fejlesztésen.

Belehúz a China Telecom

2014. március 13.

Kétszereplőssé vált Kínában a negyedik generációs szolgáltatás, miután a legnagyobb játékos után a harmadik helyezett is elindította saját hálózatát.

Borús Vivendi-negyedév

2014. március 11.

Rontott a nagy francia távközlési konglomerátum utolsó negyedéves számain a helyi mobilpiacon dúló verseny élesedése. De a profit nőtt valamicskét.

Spanyolországi Vodafone-ajánlat

2014. február 25.

Szakmai portálok reálisnak s egyben gálánsnak értékelik azt a kötelező érvényű ajánlatot, amelyet a Vodafone tett a legnagyobb spanyol kábelcégre.

Tengeretúli T-zűr

2014. február 13.

Sehogyan sem tudja nyugvópontra juttatni észak-amerikai leányvállalatának ügyét a német távközlési óriáscég. Bebukhatnak egy lehetséges megoldást.

4G az orosz 3D

2014. február 13.

Első pillantásra félrevezető nevet adott technológiai ugrást sejtető fejlesztési tervének Oroszország legnagyobb mobilszolgáltatója.

Athéni német többség

2014. február 06.

Helyi szinten mindenképpen nagynak számít(ana) az a bevásárlás,amelyre a német távközlési óriás készül Görögországban. Nincs igazi ellenszél.

Négy szereplő Szlovákiában

2014. január 23.

Négyszereplőssé vált északi szomszédunk negyedik generációs mobilpiaca. A közönség talán, az állam biztosan nyer a döntésen.