Leheletnyit bővült a román piac

2014. január 10.

Válságévekben az aprócska jó híreknek is örülni lehet. Ebből lepte meg eggyel az érdeklődőket a román elektronikus távközlési szektor.

Verizon: karnyújtásnyira az Intel TV-től

2013. december 23.

Napokon belül bejelenthetik a felvásárlást, amellyel versenyelőnyt szerez riválisaival szemben az amerikai távközlési szolgáltató.

Határt lépő telkó-pénzek

2013. december 11.

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Fúziókat akar a T-főnök

2013. december 10.

Itt az idő, hogy fúziókkal erősítse magát az európai távközlési piac, mielőtt a tengerentúli riválisok megeszik reggelire – véli a T-főnök.

Leokézott Verizon-eladás

2013. december 10.

Újabb akadály hárult el az amerikai megaügylet útjából: a Szövetségi Távközlési Bizottság (FCC) nem látott kivetnivalót a felvásárlásban.

TeliaSonera: balti offenzíva

2013. december 04.

Kis piacon hatalmasnak számító bevásárlásra készül a skandináv térség meghatározó távközlési vállalata, amely állami partnere mellett kerülne többségbe.

Televíziós streaming szolgáltatás a Telenortól

2013. december 02.

A Telenor a világon először Magyarországon indítja el televíziós streaming szolgáltatását, amely lehetővé teszi élő és visszanézhető tévéműsorok nézését, valamint mintegy 2000 órányi videótár használatát, akár egyszerre több mobileszközön.

Vegyes görög telkó-kép

2013. november 13.

Ha innen nézem, javult, ha onnan, romlott a legnagyobb görög távközlési társaság pozíciója a harmadik negyedévről közzétett adatai alapján.

Cseh óriásügylet

2013. november 12.

Jelentősen csökkenti részesedését az egyik legnagyobb cseh mobilszolgáltatóban és annak szlovákiai részében a Telefónica. A vevő egy helyi milliárdos.

Balkánon a KKR

2013. november 05.

A legnagyobb befektetésialap-tulajdonosok egyike vásárolta be magát a délkelet-európai fizetőstévé- és szélessáv-piac egyik meghatározó szereplőjébe.

Magenta 1 vállalkozásoknak is

2016. június 2.

Június 6-ától együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a Telekom szolgáltatásai a vállalkozások számára is.