Búcsúzik a lengyel UPC-mogul

2014. január 17.

Posztjáról távozóban első hallásra hajmeresztő dolgokat mondott egy házi interjúban a UPC Polska első embere, aki 12 évet töltött a cégnél.

Pi(a)ci nyitás Kínában

2014. január 15.

Most akkor félig tele vagy félig üres a pohár? – tehetjük fel a kérdést a kínai hatóságok újabb befektetés-könnyítési intézkedésének hallatán.

Leheletnyit bővült a román piac

2014. január 10.

Válságévekben az aprócska jó híreknek is örülni lehet. Ebből lepte meg eggyel az érdeklődőket a román elektronikus távközlési szektor.

Verizon: karnyújtásnyira az Intel TV-től

2013. december 23.

Napokon belül bejelenthetik a felvásárlást, amellyel versenyelőnyt szerez riválisaival szemben az amerikai távközlési szolgáltató.

Határt lépő telkó-pénzek

2013. december 11.

Szerény növekedést követően idén már kettessel kezdődik a távközlési szolgáltatók forgalmának összege. Dollárban. És a szám mögött 15 nulla lesz.

Fúziókat akar a T-főnök

2013. december 10.

Itt az idő, hogy fúziókkal erősítse magát az európai távközlési piac, mielőtt a tengerentúli riválisok megeszik reggelire – véli a T-főnök.

Leokézott Verizon-eladás

2013. december 10.

Újabb akadály hárult el az amerikai megaügylet útjából: a Szövetségi Távközlési Bizottság (FCC) nem látott kivetnivalót a felvásárlásban.

TeliaSonera: balti offenzíva

2013. december 04.

Kis piacon hatalmasnak számító bevásárlásra készül a skandináv térség meghatározó távközlési vállalata, amely állami partnere mellett kerülne többségbe.

Televíziós streaming szolgáltatás a Telenortól

2013. december 02.

A Telenor a világon először Magyarországon indítja el televíziós streaming szolgáltatását, amely lehetővé teszi élő és visszanézhető tévéműsorok nézését, valamint mintegy 2000 órányi videótár használatát, akár egyszerre több mobileszközön.

Vegyes görög telkó-kép

2013. november 13.

Ha innen nézem, javult, ha onnan, romlott a legnagyobb görög távközlési társaság pozíciója a harmadik negyedévről közzétett adatai alapján.