Okosít az RTL

2014. február 20.

Nekik nyolc – mondhatná a német médiaház. Ami igaz is, ha azt kérdezik tőlük, hány külön csatornát indítottak okostévé-tulajdonosok számára.

Új filmcsatornát indít a Viacom

2014. január 24.

A Paramount itthoni bevezetésével a Viacom Magyarország harmadik legerősebb televíziós portfóliójává kíván előlépni.

Négy-öt éven belül várhatóak döntő változások a tévés piacon

2014. január 23.

Január 20-án Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója volt a vendégünk a 90. Jazzy Rádióban. A tévés piac aktuális trendjeiről, erőviszonyairól, árazási kérdésekről és az iparági átalakulás sebességéről is szó esett.

Fojtogat a sporttévé

2013. december 02.

Két és fél év elég volt ahhoz, hogy saját „gyermekétől” rettegjen a saját csatorna indításával úttörő vállalkozásba kezdő Horvát Olimpiai Bizottság.

„Olyan ez, mint a pók hálója”

2013. november 11.

Frissítette portfólióját a régiónkban az AXN-családdal tíz éve jelen lévő Sony Pictures Television Networks. John Rossiter, a cég regionális ügyvezető igazgatója két csatornájuk átpozicionálásáról, a küzdelmes, gyorsan változó piacok okozta kihívásokról és a digitális termékek felértékelődéséről is szót ejtett.

Viacom-vérszem

2013. október 10.

Belejött az oroszországi terjeszkedésbe a világ egyik legnagyobb média-konglomerátuma, amely újabb csatorna terveivel állt elő.

Új orosz MTV

2013. október 07.

Megint nekifut az orosz piacnak a Viacom világszerte ismert zenei csatornája, amely tavaly szeptemberben egyszer már bedobta a törülközőt.

Fekete-fehérre vált az AXN

2013. szeptember 24.

Sci-fi és krimi csatornáit márkázza át a régiónkban tíz éve jelen lévő csatornacsalád.

Prágai hármasugrás

2013. szeptember 18.

Gyors ütemben növeli televíziós csatornáinak számát Radim Parizek cseh nagyvállalkozó médiabirodalma, amely közben pár ráncot is felvarrt.

Dubai nyomulás

2013. szeptember 11.

Széttöredezett szerződésstruktúra helyett egy partnerrel szerződött tartalmainak európai terjesztésére az MBC Group. Itt az új siker reménye.

Paks nem Csernobil

2 napja

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejáráson mutatták meg az újságíróknak, miért nem lehet Paksból Csernobil.

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

2 napja

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.

VIP programot indít a Rossmann

2 napja

Megújul a Rossmann+ hűségprogram. A Bronz-, Ezüst- és Arany-tagsághoz szükséges vásárlások 2019. október 1-től számítanak.