Átvett német ESPN

2013. augusztus 05.

Úgy szűnik meg Németországban az amerikai ESPN sportcsatorna, hogy a képernyőn marad, csak más néven. Átvette ugyanis egy helyi rivális.

Ünnepel az olasz Sky

2013. július 30.

Saját magát, de valójában előfizetőit lepte meg egy testes ajándékcsomaggal tizedik születésnapja alkalmából a Sky Italia.

Lélek a listán

2013. július 17.

Átalakul, egyben újabb platformon próbál megkapaszkodni Oroszország legismertebb vallási csatornája. Tolongós pozíciót nézett ki magának.

Átszab az AXN

2013. július 15.

Októberben jön a két új csatornájuk - a magyar mellett további régiós piacokra is. Eközben két régebbi eltűnik a kínálatból.

Pozsonyi közpótlék

2013. június 25.

Évek óta tátongó piaci rés befalazásába kezd egy szlovákiai műsorszolgáltató a közeljövőben. Legalábbis erre lehet következtetni engedélykérelméből.

Sony-zenetévé

2013. június 17.

Új termékkel lépett be Csehország amúgy is zsúfolt televíziós piacára a Sony globális tartalomgyártó cége.

Balkáni Nickel-özön

2013. május 29.

Két új csatornával erősíti Kelet-Közép-Európában amúgy is meglévő jelenlétét a Viacom International Media Networks.

Enyedi András a Médiapiac rádióműsorban

2013. május 27.

Május 6-án Enyedi Andrással, az IKO Kábeltévé ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Tévén a lengyel hírcsatorna

2013. május 16.

Évfordulóhoz kötötten indult, ezért sajátos pályát futott be az új lengyel hírcsatorna. Mostanra sikerült kábeles és tányéros elérést biztosítaniuk.

Új szlovák tévé

2013. március 28.

Nem lankad Csehország és Szlovákia nagy médiaházainak kínálat-offenzívája. Most északi szomszédunknál jelentettek be újabb kínálatbővítést.

Paks nem Csernobil

2019. október 11.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejáráson mutatták meg az újságíróknak, miért nem lehet Paksból Csernobil.

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

2019. október 11.

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.

VIP programot indít a Rossmann

2019. október 11.

Megújul a Rossmann+ hűségprogram. A Bronz-, Ezüst- és Arany-tagsághoz szükséges vásárlások 2019. október 1-től számítanak.