Sváby András: „Mindenben a realitások érdekelnek”

Sváby András: „Mindenben a realitások érdekelnek”

2019. augusztus 05.
1997-ben bízták rá a TV2 Napló című riportmagazinjának vezetését. Már akkor az embert kereste a hírek mögött. Ez azóta sem változott, hogy a műsort az ATV sugározza. Sváby Andrást adásról adásra az hajtja, hogy elkészítsék minden idők legjobb Heti Naplóját. Valamit jól csinálhat, ha politikai pártállástól függetlenül folyamatosan támadják.

Megsértette a Tények a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét

2019. március 14.

A Médiatanács kötelezte a szolgáltatót, hogy 5 napon belül tegye közre a szerv döntését.

Felmondás a Tényeknél

2019. március 06.

Vezető beosztású szakember hagyja el a TV2 híradóját.

Élet a képernyőn túl

Élet a képernyőn túl

2019. február 18.
Az ország egyik legismertebb híradós párjaként sikeres televíziós karriert hagytak a hátuk mögött, amikor úgy döntöttek, új kihívások elé néznek. Bárdos András könyveket adott ki, Máté Kriszta producer lett, emellett mindketten tanítják a jövő tévés generációját, miközben azt gondolják, nem feltétlenül arra a tudásra és értékrendre van szükség, amit ők át tudnak adni.

Pert nyert Ujhelyi István a Médiatanáccsal szemben

2019. január 15.

Új eljárás lefolytatását kell végrehajtania az NMHH-nak.

Színek szárnyán

Színek szárnyán

2018. december 17.
2002 őszén álltak először együtt a tévékamera elé a Big Brotherben, majd következett a Megasztár két utolsó évada, legutóbb pedig 2013-ban közösen vezették a Mr. és Mrs. sztárpárshow-t. Az, hogy a párosuk az idők során ikonikussá vált, színes személyiségüknek is köszönhető. Mint mondják: megunhatatlanok egymás számára. Pillanatfelvétel Liptai Claudiával és Till Attilával.

Index: Gigaperre számíthat a TV2, ha tévedtek

2018. október 02.

Jogilag aggályos riportot adtak le.

3,45 millióra büntették a TV2-t

3,45 millióra büntették a TV2-t

2018. április 11.
A Nemzeti Választási Bizottság döntése értelmében a nyílt kampányolásért megbünteti a TV2-t, miután a szombati, főműsoridőben sugárzott Tényekben kendőzetlenül a Fidesz melletti szavazásra buzdítottak.

Színt vallott a Tények: Orbánra voksolnak

2018. április 06.

A műsor stábja a Facebookon tett közzé egy videót a választásokkal kapcsolatban. Erre aztán reagáltak az RTL híradósai is.

Változások a hétvégi Tényeknél

2017. december 29.

Január első hétvégéjétől új műsorvezető páros köszönti a nézőket a hétvégi Tényeknél. Szebeni István az EchoTV-nél folytatja.