Az olvasók többsége magas státuszú és végzettségű nő

Az olvasók többsége magas státuszú és végzettségű nő

2016. szeptember 14.
A NOK-TGI kutatási módszertana szerinti az ötfokú skálán megkülönböztetett Esomar A és B státuszúak – a két legnagyobb vásárlóerővel rendelkező „elit” típusok – felülreprezentáltak a nyomtatott lapok olvasói körében.

Változás a közterületi kutatások területén

2016. január 22.

Az OH Monitoring Kft. a TNS Hoffmannal való, más médiaszegmenseket érintő eddigi szakmai együttműködését kiterjesztette a közterületi kutatások területére is, így 2016. januártól a két cég együttműködve, konzorciumban végzi a közterületi kutatásokat.

A TNS Hoffmannál a TGI és a Nemzeti Olvasottság Kutatás

A TNS Hoffmannál a TGI és a Nemzeti Olvasottság Kutatás

2015. február 10.
A Millward Brown - a régiós átszervezéssel összefüggésben - ezentúl központi kutatási és konzulensi feladataira koncentrál.

Új hirdetési forma a TV2-n

2011. november 07.

November 7-től látható a csatornán a Reklámvadász formátum.

A kényeztető márkákat használják a fiatalok

2011. május 13.

A Millward Brown a felnőtt lakosságra vonatkozó toplista után elkészítette a 15-25 éveseket vizsgáló, penetráció alapú márkalistát is. Élen az Orbit, melyet a Túró Rudi és a Milka követ.

FMCG márkák uralják az életünket

2011. április 21.

A Millward Brown elkészítette a 2010-es év penetráció alapú top 10-es márkalistáját. Az élen a Vénusz végzett, ám rajta kívül is zömmel élelmiszerek szerepeltek a listán. Ezeken kívül csak a vegyiáruk tudtak labdába rúgni. A lengyeleknél hasonló a helyzet, ám más piacokon bankkártyák, élelmiszerláncok, gyógyszerek is az élbolyban tudtak végezni.

Új vezető a TGI-nál

2011. március 22.

Március végétől egy korábbi médiaügynökségi vezető érketik a TGI Business Unit élére.