Forbes: Hosszú Katinka Magyarország legértékesebb sportolója

Forbes: Hosszú Katinka Magyarország legértékesebb sportolója

2016. március 02.

A teljes rangsor a ma megjelenő Forbes magazinban olvasható. A márciusi lapszám címoldalán a budai várban éttermet nyitó Jamie Oliver és magyar társa, Zsidai Zoltán Roy látható, akik közös interjút adtak a magazinnak.

Régi és új dinasztiák a Forbesban

Régi és új dinasztiák a Forbesban

2015. augusztus 06.

Az első helyen a jászberényi Kasza család végzett. Cégük, a 90,6 milliárdos értékre tartott Jász-Plasztik Kft. több mint 2700 embernek ad munkát. Ezüstérmes a Bonafarm, amelyet Csányi Sándor fia, Csányi Attila irányít. A listán mások mellett az édesiparról az ingatlanfejlesztésre átnyergelő Futó-család, a Zwack-család és a Béres-család is helyet kapott.

Íme, a világ legerősebb márkái

Íme, a világ legerősebb márkái

2015. május 27.

Bővebben a toplistáról, a mögöttes trendekről Márkamonitor.hu márkás oldalunkon olvashattok, ezen a linken.

Ezt néztük a Comedy Centralon

Ezt néztük a Comedy Centralon

2015. január 23.
  1. Hogy ne éld az életed
  2. Jim szerint a világ
  3. Mike és Molly
  4. Brickleberry
  5. Family Guy

Amerika két kedvence, az Agymenők és a Modern család nem került a top5-be, de az amerikai piachoz hasonlóan egyelőre itthon is előbbi a nézettebb.

A csatorna a sorozatok mellett a filmeket és önálló esteket is vizsgálta. E kategóriában Bödőcs Tibor Böllérbalett című estje lett a nyertes.

Az MEC az első a RECMA listáján

2017. január 19.

A médiaügynökségek teljesítményét értékelő RECMA (Research Company Evaluating the Media Industry) közzétette legfrissebb, 2016-os rangsorát.

Forbes: Csökkent Csányi vagyona

2016. november 3.

Az élbolyban nem történt jelentős változás a tavalyi évhez képest a Forbes idei gazdaglistáján; sokan továbbra is rendelkeznek médiabefektetésekkel is.