Mozgókép minden platformon – mennyiség és minőség

Mozgókép minden platformon – mennyiség és minőség

2016. június 16.
A Médiapiac 2016 konferencia mozgóképes szekciójának második felében a sales house-ok és a nagy kereskedelmi televíziók vezetői mellett a print és online fókuszú kiadók is elmondták, milyen szerepe van stratégiájukban a mozgóképes tartalmaknak, illetve a Netflix hazai lehetőségeit is boncolgattuk.

Ajánljuk magunkat: Török Judit a Jazzy Rádióban

2015. december 01.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Török Judit, a Mediacom digitális vezetője lesz a vendégünk.

Mérések Digitáliában

Mérések Digitáliában

2015. szeptember 21.
A nemzetközi tapasztalatok és a magyar valóság között a digitális mérések terén is jelentős szakadék mutatkozik.

Digitális téren tovább erősít a Mediacom

2014. június 10.

Júniustól tovább erősíti digitális üzletágát a Mediacom, és ezúttal a fejlesztések elősegítése érdekében bővül is a csapat.

Török Judit és Stefanek László a Médiapiac rádióműsorban

2013. július 24.

Július 1-jén Török Judittal, az OMD digitális vezetőjével és Stefanek Lászlóval, a PHD digitális vezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

″A közös platform úgyis a mobil lesz″

2013. március 26.

Mobilkörkép médiaügynökségi szemmel: Török Juditot, az OMD februárban kinevezett digitális vezetőjét kérdeztük, aki a nemrégiben Barcelonában megrendezett Mobile World Congressről hozott haza néhány érdekes tanulságot. Szó esett többek között a fogyasztók kegyetlenségéről, a mobiledukációról és arról, hogy létezik-e mobilstratégia.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.