Mezősi Tamás a Világgazdaság főszerkesztője

2015. szeptember 30.

2015. október 2. napjától a Mediaworks menedzsmentje Mezősi Tamást nevezte ki a Világgazdaság elsőszámú vezetőjének, míg Tóth Levente korábbi főszerkesztő közös megegyezéssel távozik a kiadótól.

Diószegi József a Világgazdaság főmunkatársa

2015. június 16.

A 20 éves gazdasági újságírói múltú szakember a Napi Gazdaságtól érkezett.

Új főszerkesztő a Világgazdaságnál

2014. október 02.

A VG mellett a Népszabadságnál is történtek személyi változások.

Murányi Marcell a Népszabadság főszerkesztője

2014. június 27.

A Blikk eddigi főszerkesztője augusztustól tölti be a posztot, utódját keresik.

Új vállalati értékesítési igazgató a Telenornál

2012. május 18.

A Telenor Magyarország vállalati értékesítési igazgatói posztját Tóth Levente tölti be júniustól - közölte a távközlési szolgáltató.

Megalakult a Főszerkesztők Fóruma

2012. január 19.

Közös etikai irányelveket fogadtak el a magyar média meghatározó szereplői, akik egyesületet is létrehoznak ezek betartására és terjesztésére. Ennek már korábban is nekifutottak, több év után végre összejött a kezdeményezés. A sajtótájékoztatón elhangzott: bár látszólag evidenciákról van szó, a kihívások és a nyomás csak nőtt a válság alatt, így minden korábbinál szükségesebb, hogy ki is mondják az alapigazságokat. Elhangzott többek között az is, hogy az avíttas újságírói szervezetek mellett lehetne alternatívát kínálni.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

6 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)