A legjobb kérdéseket várja Sagan és a Eurosport

2017. június 29.

A 2017-es Tour de France során a BORA-hansgrohe, német kerékpárcsapat színeiben versenyző Peter Sagan minden délután élőben fog válaszolni a kerékpárrajongók kérdéseire az Eurosporton, valamint az Eurosport Playeren keresztül.

Az Eurosport a kerékpárversenyek otthona

2017. március 28.

Több verseny, hosszabb élő közvetítések, több helyi releváns tartalom és a legnagyobb tehetségek – 2017-ben az Eurosport lesz a kerékpárversenyek otthona.

A nézőközönség megváltozott

A nézőközönség megváltozott

2017. március 07.
Victoria Davies, a Discovery Networks CEEMEA-régióért felelős ügyvezetője levélben válaszolt az Eurosport arculatváltását és terveit érintő kérdéseinkre, illetve számolt be a csatornával kapcsolatos újdonságokról.

Növelik a La Vuelta élő közvetítések óraszámát

2016. augusztus 04.

Az új megállapodás értelmében szakaszonként minimum háromórányi élő, exkluzív közvetítés lesz látható Európában és Ázsiában.

Országúti kerékpárverseny az Alleeban

2016. július 25.

A Eurosport hosszú évek óta ad otthont a Tour de France-nak. Az eddigi közös élményeket júliusban egy egész napos rendezvény keretében ünnepelte meg a csatorna.

Holnap startol a Tour de France

Holnap startol a Tour de France

2016. július 01.
A mezőny ezúttal is rendkívül erős: a címvédő Chris Froome, a hivatalosan kétszeres győztes Alberto Contador, a tavalyi második helyezett Nairo Quintana, a 2015-ös Vuelta győztese, Fabio Aru, illetve az idei Giro rózsaszín trikósa, Vincenzo Nibali is ott lesz a nagy rajtnál.

Elhagyott biciklikkel nyomul a Eurosport

2011. július 15.

Ambient kampánnyal népszerűsíti a Tour de France HD-közvetítését a sportcsatorna.

Összefogásra hív a Retro Rádió

17 órája

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.