Reklámtorta 2013

2014. március 04.

Net-net költések tekintetében csekély növekedést mértek 2012-höz képest, a digitális média már a második helyezett.

Sok jó nem várható a médiapiacon

2013. december 16.

Borús és időnként meglehetősen szúrós hangulatban találta a december a piaci szereplőket. Bizonytalanság, útkeresési kényszer. Többek között erről volt szó a Kreatív médiás konferenciáján.

Médiapiac Konferencia 2013: csökkent és átrendeződött a reklámköltés

2013. április 09.

Tavalyhoz hasonlóan idén is a Médiapiac 2013 Konferencián mutatta be a friss reklámköltési adatok az MRSZ. Íme, a számok és a trendek.

Összefogtak a rádiósok

2012. november 30.

A magyar rádiós piac vezető szereplőinek részvételével 2012. novemberében megalakult a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME). A szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése.

Újrahangolás: összefogás a rádiós piacon

2012. november 28.

Továbbra sem könnyű a helyzet a rádiós piacon, mégsem pesszimista Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója. A szakember a hamarosan hivatalosan is elstartoló Magyar Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete elnöki tisztét is betölti. Ennek kapcsán beszélgettünk vele a rádiós piaci kilátásokról és teendőkről. A szervezet egyik első feladata a hallgatottságmérés rendbetétele lesz. A Médiapiac lap cikke.

Turi Árpád

2012. január 27.

A Médiapiac adásában december 12-én Turi Árpáddal, a Class FM vezérigazgatójával beszélgettünk.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

1 napja

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.