Májusban érkezik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a TV2-re

2020. április 11.

Már nem kell sokáig várakozniuk a nézőknek, hogy megismerjék a TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának szereplőit.

Változatos húsvéthétvégét ígér a TV2 Csoport

2020. április 09.

Az Exatlon Hungary újabb fordulatokkal folytatódik nagypénteken és húsvéthétfőn is, kivételesen már 19:30-tól várja majd a nézőket.

Tóth Gabi is látható lesz a TV2 napi doku-realityjében

2020. április 03.

A #maradjotthon fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson és közösséget építsen.

Varga Attila Sixx: „Az életünk színtere a virtuális világ lett”

Varga Attila Sixx: „Az életünk színtere a virtuális világ lett”

2020. március 30.
A mai magyar média egyik legmarkánsabb hangvételű televíziós szakújságírója, Varga Attila, alias Sixx szerint a járvány igazán nagy vesztesei a sportcsatornák lesznek, de a válság hatására a két nagy kereskedelmi csatorna vezetőinek is meg kell majd találniuk a menekülőutakat. De milyen átrendeződés várható a médiapiacon, hogyan alakulnak át a fogyasztási szokások, és mennyire került veszélybe az újságírók megélhetése?

Új karantén-realityvel készül a TV2

2020. március 23.

A TV2 #maradjotthon címmel karanténban játszódó reality sorozatot indít, melyben a szereplők magukat filmezik egyetlen kamerával.

Leáll a Mintaapák forgatása

2020. március 17.

A TV2 a vírushelyzet miatt átmenetileg felfüggeszti a Mintaapák című sorozatának forgatását - írja a Sorozatwiki.

Jövő vasárnap elindul a TV2 maszkos showja is

2020. február 07.

Február 16-án este indul a csatorna élő produkciója, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, amelyben minden héten három maszkos szereplőt lepleznek le a sztárcsapatok a tévénézőkkel együtt.

Ördög Nóra vezeti az Oscar-gála közvetítést

2020. február 05.

Itthon a vörösszőnyeges bevonulással egyidőben indul az élő közvetítés a Moziverzumon.

Újdonságok a NonSpot 2020-on

Újdonságok a NonSpot 2020-on

2020. február 04.
Február 4-én tartották a MEME éves televíziós hirdetési seregszemléjét, a NonSpotot, melyen a legnagyobb televíziós társaságok mutatták be innovatív hirdetési megoldásaikat, és beszéltek a 2020-as terveikről.

Kajdi Csaba és Hajós András a TV2 új műsorában

2020. február 04.

Februárban indul a csatorna új showja, a Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada, ami mutat némi hasonlóságot az RTL Klub egyik új műsorával.

Új táncos showal készül a TV2

2020. május 20.

A TV2 ősszel induló, vadonatúj, Dancing with the Stars című show műsorában hírességek lépnek a színpadra és táncprodukciókkal versenyeznek egymással.

Megújul a TV2 Csoport humorcsatornája

2020. május 5.

2020. május 18-ától TV2 Comedy néven találkozhatnak a nézők a csatornájával. A csatorna logója és teljes on-air arculata is megváltozik.