Öt új ügyfél az Insomniánál

2018. március 06.

Öt új ügyféllel gyarapodott az Insomnia Reklámügynökség portfoliója.

Dolgozhatunk-e az oroszoknak?

Dolgozhatunk-e az oroszoknak?

2018. január 10.
Hol húzódnak a PR-szakma etikai határai? Elkerülhető-e a hazugság a kríziskommunikációban? Kik a veszedelmes ügyfelek, és mire számíthat az, aki a zűrös ügyek ellenére is elszegődik egy ügynökséghez? Többek között ezek a témák is felmerültek a 20. Kríziskommunikáció Meetupon.
Megújult a Telekom honlapja

Megújult a Telekom honlapja

2016. május 24.
A változtatásokat kiterjedt kutatás és 500 órányi tesztelés előzte meg. Megújult a Telekom fiók és a Telekom applikáció is.

Integrált kommunikációs akció a Telenor Hipernet Napján

2014. október 07.

Aktív média- és közösségimédia-támogatás mellett 8000 személyes találkozó keretében is népszerűsítették a szolgáltatást.

Az ügyfelekre szabta magát az Up Advertising

2014. október 03.

Külső szakemberek bevonásával, mélyre ható kutatással tárták fel a valós ügyféligényeket, majd ezekre szabva alkották meg az új arculatot.

Szolgáltató marketing

2013. augusztus 05.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Második alkalommal az ICT-szektor szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat és elvárásaikat. A beszélgetés harmadik része következik a szolgáltató marketingről.

Márkaépítés a végeken

2013. augusztus 01.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Második alkalommal az ICT-szektor szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat és elvárásaikat. A beszélgetés második része következik: ügyfélszolgálatok és márkaépítés.

Új szakembereket igazolt a neo

2013. február 21.

Két account director és egy szövegíró érkezett a digitális ügynökséghez.

Géczi Tamás és Melles Katalin a Médiapiac rádióműsorban

2012. október 31.

A Médiapiac október 29-i adásában Géczi Tamással és Melles Katalinnal, az Ipsos munkatársaival beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban. A téma közös kutatásunk, a Marketing Mood Barometer és annak tanulságai voltak.

Contact center - döntő találkozás az ügyféllel

2011. november 17.

A Direkt Marketing Szövetség december 8-án ismét oktatást tart neves szakemberekkel. (X)