Megszűnhetnek a bónuszok

2015. május 08.

A jövőben a reklámügynökségek nem állhatnak szerződéses kapcsolatban a médiacégekkel és nem alkalmazhatók bónuszok – a Napi Gazdaság információi szerint egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány legújabb előterjesztése.

Ajánljuk magunkat: Gulyás János a Jazzy Rádióban

2015. április 27.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Gulyás János, az MEC ügyvezető igazgatója lesz a vendégünk.

Veszélyben az ügynökségi modell

2014. december 12.

A nagy online játékosok, az okostelefonnal forgató magánzók és a digitális stratégiát házon belülre hozó márkák is fenyegetik a kreatív ügynökségeket.

Tartalom, előre!

2014. május 08.

Kovács Zoltán január óta irányítja a Dentsu Aegis Network Hungaryt. Az ügynökségi munka átalakulásáról, a tartalom felértékelődéséről és a globalizáció hatásairól beszélgettünk vele, és azt is megtudtuk, mi köze a big datának az elefánthoz.

Az ügynökségi díjazás trendjei

2014. május 07.

Az ügyfelek egyre nyitottabbak a teljesítmény-alapú díjazásra. A WFA ajánlásokat is megfogalmazott ennek hatékony bevezetésére.

Megadóztatnák a médiaügynökségeket?

2014. február 11.

Az MRSZ ismét tárgyalt Lázár Jánosékkal. Ezúttal az ügynökségek voltak terítéken. Volt egyéb téma is.

Soós Gergely a Médiapiac rádióműsorban

2013. szeptember 23.

Szeptember 9-én Soós Gergely, a Neo Interactive alapító-tulajdonosa volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Hogyan díjazzák a márkatulajdonosok az ügynökségeiket?

2013. augusztus 27.

Erre kereste a választ egy amerikai kutatás. Bár vannak változások, és előtérbe kerül a teljesítmény, még mindig a fee alapú díjazás a legjellemzőbb.

Bírságot kapott az RTL Klub és az M5

2 napja

A Médiatanács bírságokat rótt ki a támogatási szabályok megsértése és helytelen korhatár-besorolás miatt az RTL Klub és az M5 szolgáltatójára.

Megérkezett a 2020-as World PR Report

2 napja

Évről-évre bizakodóbb a PR szakma az ICCO nemzetközi kutatása alapján. A több mint 3000 ügynökségi vezető által kitöltött online kérdőív eredményeit tartalmazó kutatást szerda este mutatta be az ICCO.