A Krímen nyomulnak az orosz távközlési cégek

2014. május 08.

Megindulnak az orosz távközlési cégek az Ukrajnától frissiben elhappolt félsziget felé. Óriási befektetéssel építenek hálózatot.

Háború ölte platform

2014. április 21.

Alig egy évvel az indulás után máris bedobta a törölközőt az ukrán tévés piac egyik legspeciálisabb szereplője. De előfizető nem marad szárazon.

Újabb Rohamot Indítanak az Oroszok a Krímen. Olvassa El, Mi Zajlik a Távközlés Frontján!

2014. április 01.

Többszörösen is a háborús logikát idézi az a megrendelés, amelyet az orosz kormányfő intézett az ország legnagyobb távközlési cégéhez.

Krímmel reklámoznak

2014. március 25.

Zseniális gerillamarketing-megoldás vagy az aktuálpolitika gyomorforgató kifacsarása az egyik orosz légitársaság napokban indított kampánya?

Ukrajna nem nyugszik

2014. március 17.

Fegyverek közt hallgatnak egyes tévécsatornák – forgathatnánk ki az ókori bölcsességet. De nem vidám a helyzet Ukrajnában.

″Önt tömeges zavargás résztvevőjeként regisztráltuk″

2014. február 03.

A mobiltelefon-társadalom számos problémáját összegzi az, ahogyan az ukrán kormány a fővárosi tüntetőket próbálja eltántorítani a demonstrálástól.

Ukrán bevásárlás

2013. július 08.

Alaposan megtisztítaná az ukrán kábeltelevíziós piacot a legnagyobb szereplő – derül ki első emberének egy minapi nyilatkozatából.

Ukrán óriásüzlet

2013. június 09.

A helyi távközlési piac egyik legnagyobb egyezségét kötötték meg nemrég Ukrajnában. Hozzáértő források szerint szerény hozamot biztosított az ügylet.

Ukrán tányérstart

2013. április 09.

Hosszas előkészületek és rövid tesztperiódus után kezdi meg működését nemsokára az új ukrán televíziós platform.

Speciális ukrán célcsoport

2013. január 08.

Később indul a különleges nézőkört megcélzó ukrán digitális platform – jelentették be a Lybid TV vezetői a napokban. A tesztek már elindultak.

Közeleg az ukrán filmhét

2016. október 28.

Párizs, London, München és Amszterdam után Budapestre érkezik a rendezvénysorozat, november 6. és 11. között.

Klicskóval indult az Uber Ukrajnában

2016. július 1.

Keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot a szolgáltatásnak a pofozógépnél. Egyre több országban készülnek a szolgáltatás érkezésére - tárt karokkal.

Mától elérhető a Gemius AdMonitor

2016. március 23.

Mely országok internetezői kattintanak leggyakrabban a reklámokra és mely formátumok a leghatékonyabbak? A Gemius 14 közép- és kelet-európai ország adatait teszi ingyenesen elérhetővé.