Ukrán kábelpofon

2012. november 05.

Alaposan megcsappant az ukrajnai kábeltelevíziós piac második számú szereplőjének ügyfélköre. A folyamat gyors és drámai.

Ukrán kalózelhárítás

2012. október 30.

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

Pénzes ukrán Viasat

2012. október 09.

A szovjet utódállamok zömében rizikósnak számító lépésre szánta el magát Ukrajnában a svéd MTG, amely mérsékelt árakon kínálja szolgáltatását.

Orosz Eurosport

2012. szeptember 18.

Az egykori Szovjetunió utódállamaiban terjeszkedik az európai sportcsatorna-család, amely extra szolgáltatásokat is bevet a siker érdekében.

Majd 10 százalékkal többen interneteznek régiónkban

2012. július 18.

Megjelent a Gemius új Do You CEE? jelentése, melyből kiderül, hogy tavaly 12 millió új netező lépett be a régiós piacra.

Nyugatra tartó oroszok

2012. június 07.

Az ukrán piacon is megmérettetné magát Oroszország legnagyobb műholdastévé-szolgáltatója. Legalábbis erről cikkez az utóbbi napokban a helyi sajtó.

Ukrajnában kábelt vágnak

2012. május 25.

Kisebb cégekre szeletelhetik az ukrajnai kábeltelevíziós piac második számú szereplőjét – írják helyi portálok az egyik tulajdonosra hivatkozva.

Foci mobiltévére

2012. április 18.

Az e platformon legkurrensebb műsortípust választotta védjegyéül a lengyel mobiltévét hosszas vajúdás után elindító társaság.

Bővül az ukrán set-to box piac

2012. április 04.

Mi sem mutatja jobban a digitális földfelszíni műsortovábbítás terjedését, minthogy hány set-top box kel el egy országban. Ukrajna turbózott.

Ukrajnában fejlesztett a Gemius

2012. március 05.

Fúziós adatszolgáltatást vezetett be a feltörekvő piacon a kutatócég.

Közeleg az ukrán filmhét

2016. október 28.

Párizs, London, München és Amszterdam után Budapestre érkezik a rendezvénysorozat, november 6. és 11. között.

Klicskóval indult az Uber Ukrajnában

2016. július 1.

Keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot a szolgáltatásnak a pofozógépnél. Egyre több országban készülnek a szolgáltatás érkezésére - tárt karokkal.

Mától elérhető a Gemius AdMonitor

2016. március 23.

Mely országok internetezői kattintanak leggyakrabban a reklámokra és mely formátumok a leghatékonyabbak? A Gemius 14 közép- és kelet-európai ország adatait teszi ingyenesen elérhetővé.