Megérkezett a National Geographic videótára

2020. október 14.

Az exkluzív szolgáltatás elsőként a UPC Direct előfizetői számára érhető el, ők a UPC Direct Now applikáción keresztül bárhol, bármikor élvezhetik tartalmait.

Már a UPC Direct előfizetőknek is jár az RTL Most+

2020. szeptember 09.

2020 szeptemberétől már a UPC Direct ügyfeleinek is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+, csomagjuk részeként, további költségek nélkül.

Gyerekcsatornák kódolatlanul

2020. május 12.

Májusban a gyerekeké a főszerep a UPC Directnél.

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév

2020. április 07.

A hasonló nevű UPC Direct továbbra is a UPC Direct márkanévvel folytatja tevékenységét a magyar piacon.

Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

2020. március 19.

FilmBox Pak és a gyerekcsatornák keddi kinyitása után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, szintén minden előfizetőszámára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között.

Ingyenes prémium csatornákkal segít a UPC

2020. március 17.

A UPC Direct a karanténra való tekintettel ingyenesen elérhetővé teszi minden előfizetője számára a FilmBox Pakot, illetve az összes gyerekcsatornát.

Jön a Paramount karácsony elnevezésű csatorna

2019. december 17.

Három napon át lesz elérhető a karácsonyi időszakban a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi, reklámmentes tévécsatorna, amely december 24. és 26. között kínál közkedvelt filmeket.

Tovább mélyül a UPC Direct és az RTL Magyarország együttműködése

2019. december 17.

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatóak.

Itt a UPC Direct Now! - a UPC Direct új szolgáltatása

2019. november 11.

A UPC Direct új TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat.

Kódolatlan HBO a UPC Direct ügyfeleknek

2017. november 10.

Novemberben van egy különleges, sorozatrajongók által hónapok óta várt hétfő: ez nap a Terápia harmadik, egyben befejező évadának bemutatója. Ehhez kapcsolódik az egynapos promóció.