Új Group Account Director a Kantar Millward Brown csapatában

Új Group Account Director a Kantar Millward Brown csapatában

2018. október 03.
Szabó Valéria Group Account Director pozícióba érkezik a kutató-tanácsadó céghez. A szakember kinevezését megelőzően több mint 15 évet töltött az Ipsos hazai és nemzetközi irodáinál, ahol telekommunikációs, valamint FMCG területen volt ügyfélkapcsolati vezető, valamint a kommunikációs és marketingkutatási csapatok szakmai irányítását látta el.

Kódolatlan szórakozást kínál a UPC Direct

2018. szeptember 18.

A szolgáltató két teljes hétig ingyen biztosítja a felhőtlen szórakozást a Comedy Central Family-vel.

Stabilabb hálózati technológiát kínál a UPC Direct

2018. szeptember 05.

A UPC Direct még megbízhatóbb hálózati elérésre és magasabb internetsebességre kapcsol új, optikai internetet tartalmazó csomagjaival.

Hátrányos helyzetű gyerekeket gondoz a UPC

2018. augusztus 29.

Idén is megrendezésre kerültek a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány térítésmentes nyári tehetséggondozó táborai, amelynek megszervezését ebben az évben is támogatta a cég.

Csalókra figyelmeztet a UPC

2018. augusztus 17.

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

Orbán Viktor a Vodafone Csoport vezérigazgatójával találkozott

2018. július 24.

Magyarország digitális fejlődéséről és a szolgáltató jövőbeni terveiről tárgyalt hétfőn délután a magyar miniszterelnök és Vittorio Colao- olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A Be Social nyerte meg a UPC Magyarország tenderét

2018. július 19.

Közel hét év után a UPC Magyarország úgy döntött, hogy új csapatra bízza közösségi média stratégiájának és jelenlétének kialakítását és menedzselését.

A nagy Connect Box-teszt

2018. június 27.

Egyszerre akár 26-an netezhetnek gond nélkül egy UPC modemmel.

Tízezer dollárra lehet pályázni a UPC versenyén

2018. június 25.

Június 29-én zárul a UPC Magyarország anyavállalata, a Liberty Global által meghirdetett nemzetközi energiahatékonysági verseny, az Adaptive Power Challenge nevezési időszaka.