Gazda elleni védelem

2014. április 22.

Saját tulajdonosa ellen kér védelmet több horvátországi napilapszámára az egyik legnagyobb nemzetközi újságíró-szervezet.

Kitolt orosz átállás

2014. március 05.

Nagy ország, nagy fejlesztések, nagy feladatok – ezek után nem csoda, ha gondok adódnak egy kisebb államban is évekig tartó projekt végigverésével.

Meghal a Loewe?

2014. március 03.

Finoman szólva is nehézkesen éli meg a tizedik ikszet a neves németországi tévégyártó. Azt sem tudni, van-e jövője a cégnek.

Tengeren átnyúló adatkoalíció

2013. július 11.

Az európai és az amerikai távközlési piac egy-egy óriáscége készül együttműködésre lépni a mind gyakoribb és keményebb adatlopások elkerülésére.

MTVA: ″nincs pardon″

2013. május 15.

Szebeni István mellett három másik munkatárs is repült a Híradóban elhangzott káromkodás miatt.

Olasz LTE-gondok

2013. május 09.

Odahaza és külföldön is problémákba ütköznek az olasz televíziós szolgáltatók. Házon belül a mobilcégekkel, külföldön a horvát hatósággal vívnak.

Motorola: a titkos fegyver

2013. január 09.

Nem csupán a komoly összegekről folyó szabványvita végére tett pontot a Google, amikor megvette a Motorolát, hanem új fejezetet is nyitott.

Olcsó boxnak híg a leve

2012. október 30.

Digitális szemétteleppé tehetik Lengyelországot egyes importőrök, ráadásul megingathatják a digitális átállásba vetett, amúgy is szerény bizalmat.

Jön a digitális rémálom

2012. október 15.

Hamarosan valóra válhat a digitális átállást szervezők első számú rémálma a legnagyobb balti államban. Legalábbis ettől tart a helyi inkumbens szolgáltató.

Japán táblagép-bukta

2012. október 11.

Épp ott kapott léket a Sony nemrégiben bemutatott táblagépe, ahol nem lett volna szabad. Jön a visszahívás; nem tudni, meddig tart a karantén.