Kósa Erika: „Nem hiszek a középszerűségben”

Kósa Erika: „Nem hiszek a középszerűségben”

2019. július 15.
Az üzleti életben kétféle ember létezik: akit a pénz csinál, és aki a pénzt csinálja – állítja a leggazdagabb magyar nők elit klubjának tagja, Kósa Erika, aki határozott véleményt formál a személyes márkaépítéséről, beszélni azonban maga helyett leginkább a szenvedélyéről, magáról az emberről szeret.

3,8 milliárd forintos veszteséggel zárta az évet az RTL

2019. május 30.

Az M-RTL Zrt. 3,8 milliárd forintos veszteséggel zárta a 2018-as üzleti évet, így az RTL Magyarország cégcsoport összesen 8 millió eurós nyereséget ért el az előző évben.

Így néz ki a Huawei első magyar élmény alapú üzlete

2019. február 15.

Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a vásárlók.

Elindult az első magyar online üzleti közösség

Elindult az első magyar online üzleti közösség

2018. november 21.
A Brillit.com vállalkozások ezreit kapcsolja össze, akik a most bemutatott weboldalon keresztül másodpercek alatt kérhetnek egymásról árajánlatokat, és az üzleti kapcsolat létrejötte előtt láthatják a leendő partnerről mások által írt véleményeket is. Az első magyar online üzleti közösség elsőként a dél-alföldi régióban érhető el, de a tesztidőszakot követően országszerte segítik majd a vállalkozókat. Szolgáltatásaik többsége ingyenesen használható bármely cég számára függetlenül típustól vagy mérettől.

Ingyenes mentoring programot tart a Google Budapesten

2018. november 12.

A félnapos eseményen a vállalkozások hazai és nemzetközi szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez.

Tíz vevőből nyolcra rámosolyognak a hazai üzletekben

Tíz vevőből nyolcra rámosolyognak a hazai üzletekben

2018. május 14.
Világszínvonalon teljesítenek a magyar eladók és a kormányhivatalokban dolgozók a köszönés tekintetében. A Föld ötven országára kiterjedő felmérésben Magyarország a köszönés kategóriájában második helyen végzett, emellett a magyar ügyfelek 86 százalékára rámosolyognak. Egyedül a kapcsolt értékesítés területén kellene fejlődniük a magyar eladóknak, viszont még ezzel a teljesítménnyel is nagy kereskedelmi hagyományokkal rendelkező országokat előzünk meg.

A legnagyobb Rossmann drogéria nyílik

2017. június 21.

Kibővített árukínálattal, új kényelmi szolgáltatásokkal és egyedi stílussal találkozhatnak a vásárlók az új üzletben.

Tizenhárom üzletegységgel bővült a SPAR

2017. május 31.

A franchise programhoz már országszerte összesen 129 üzlet tartozik, amelyek csaknem 1500 embernek adnak munkát.

Üzleti döntéshozókat listázott a Manager Magazin

2016. május 25.

Csányi Sándor, Demján Sándor, Habony Árpád, Matolcsy György, Mészáros Lőrinc és Andy Vajna is a legbefolyásosabb üzleti döntéshozók között.

Letehetetlen sztorik

2013. október 07.

Nem kevesebbre vállalkozik a Forbes novemberben érkező magyar kiadása, mint hogy oligarcházással és furcsa nyilatkozási kultúrával terhelt piacunkon a hazai üzleti élet sikeres vagy épp bukott nagyágyúiról szállítson letehetetlen történeteket. Galambos Mártonnal, a havi magazin főszerkesztőjével beszélgettünk.