Gyümölcsözőek a Springer digitális befektetései

2014. augusztus 11.

Internetes üzleteinek kiépítése növekedési pályán tartja az Axel Springer konszernt, a bevételek bő felét már a digitális terület hozza.

Korlátozná az EU az appon belül vásárlásokat

2014. július 18.

Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az Európai Interaktív Szoftver Szövetségnek az Európai Unió és annak tagállamai.

A német kiadók is küzdenek a digitális váltással

2014. június 25.

A Horizont és a The Conference Group csúcstalálkozójának kezdetén az M. DuMont Schauberg vezetője az előttük álló kihívásokról beszélt.

PR-ügynökséggel erősít a FAZ

2014. június 16.

Hivatalosan nincs szó kríziskommunikációról, viszont a veszteséges lap nagy átszervezések alatt-előtt áll.

Vita az újság jövőjéről

2014. május 22.

Egykori főszerkesztő, médiakutató és kiadóvezető vitázott az újságok és ezzel összefüggésben az újságírás jövőjéről egy ausztriai eseményen.

Okosít a Nokia

2014. május 16.

A mobiltelefon-piac egykori királya most a kerekekre szerelt intelligencia fejlesztésének élharcosai közé lép. Szép summát is költ a projektre.

Egyet emel a Netflix

2014. május 12.

Bejött, amit a piac sejtett: emeli árait az amerikai stream-szolgáltató. Nem drámai mértékben, és a hű ügyfeleket premizálják is.

Kevesebbet hoz a nyomtatott sajtó a Springernek, mint az online

2014. május 09.

A cég üzleti fókusza mellett a Funkénak eladott lapok kieső bevétele is magyarázza a hangsúlyeltolódást.

Tartalom, előre!

2014. május 08.

Kovács Zoltán január óta irányítja a Dentsu Aegis Network Hungaryt. Az ügynökségi munka átalakulásáról, a tartalom felértékelődéséről és a globalizáció hatásairól beszélgettünk vele, és azt is megtudtuk, mi köze a big datának az elefánthoz.

Galenusról és egyebekről

2014. május 07.

Február 10-én Fári István, a Galenus ügyvezetője és Dr. Szarvasházi Judit, a kiadó által jegyzett Patika Magazin főszerkesztője voltak a vendégeink a 90.9 Jazzy Rádióban. A médiapiaci aspektusokon túl több, az orvoslás és a gyógyszerészet világát érintő érdekességről szó esett a műsorban.

Még több török jön a LifeTV-re!

2020. július 31.

Vadonatúj török sikersorozatot indít a LifeTV. Augusztus 3-tól képernyőn az Álmodozó című telenovella, főszerepben napjaink egyik legnépszerűbb sorozatsztárjával, Can Yamannal.