Ügynökséget választott a Friesland

2012. december 13.

Vállalati kommunikációs és médiakapcsolatai kezeléséhez, illetve issue management területen keresett partnert a tejipari cég.

A kommunikáció fontos, a kommunikációs vezetők kevésbé

2011. június 09.

Legalábbis erre utal az a nemzetközi kutatás, mely szerint a PR-vezetők zöme szerint területük fontos a cég vállalati reputációja szempontjából, nagyobb részük (59%) mégsem tagja a felsővezetésnek. Ez azonban változhat, ám a szakemberek szerint ehhez a sikertényezők kifinomultabb mérésére, nagyobb ívű gondolkodásra és a lehetőségek merészebb megragadására van szükség. A digitális és közösségi média nyomulása jó lehetőséget jelent a PR számára.

Stratégiai szinten kezelik a CSR-t

2011. május 25.

A hazai vállalatok felmérték mostanra a CSR stratégiai jelentősségét, ám egyelőre nem elég tudatos az érintetti csoportokkal való kapcsolattartás - derül ki a B&P Braun & Partners kutatásából.

A Vodafone reputációja a legjobb

2011. május 17.

Nyilvánosságra hozta az IT és telco szektorra vonatkozó listáját a B&P Braun & Partners. Stabilak a szektor márkái, de vannak gyenge pontok: miközben a pénzügyi stabilitást magasra értékelik az érintettek, a szolgáltatások érzékelt színvonalával már vannak gondok. Rossz érzést kelt a helyi kultúrával szembeni közöny, de értékelik a vállalati felelősségvállalást.