Megint nagyot vesz a Voda?

2014. január 31.

Nem kevés pénze maradt a nagy amerikai eladásból a brit távközlési szolgáltatónak, amelyet újabb célponttal „hozott hírbe” a Bloomberg.

Kereket növeszt az AT&T

2014. január 17.

Autókba költözik az Egyesült Államok legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatója. Értelemszerűen az utóbbi ágazat az érintett.

Verizon: karnyújtásnyira az Intel TV-től

2013. december 23.

Napokon belül bejelenthetik a felvásárlást, amellyel versenyelőnyt szerez riválisaival szemben az amerikai távközlési szolgáltató.

Leokézott Verizon-eladás

2013. december 10.

Újabb akadály hárult el az amerikai megaügylet útjából: a Szövetségi Távközlési Bizottság (FCC) nem látott kivetnivalót a felvásárlásban.

Vodafone-pénznyomok

2013. szeptember 09.

Alig írták alá az óriásüzletet, már látszik, mire költi a brit távközlési óriás a Verizon-részesedésért kapott pénz egy részét. De ez csak az apró.

Vodafone-pénzözön

2013. szeptember 04.

A nemzetközi gazdasági sajtó azt találgatja, vajon mibe önti pénzét a Vodafone, ha tényleg eladja amerikai érdekeltségét.

Tengeren átnyúló adatkoalíció

2013. július 11.

Az európai és az amerikai távközlési piac egy-egy óriáscége készül együttműködésre lépni a mind gyakoribb és keményebb adatlopások elkerülésére.

Sprint: nincs lefutva?

2013. május 02.

Hónapokig az amerikai mobiltelefonos piac konszolidációjának első lépéseként emlegették. Most pedig megtörténhet, hogy más veszi meg a szolgáltatót.

A vártnál is többet ér a Yahoo

2016. június 13.

Újabb nagy távközlési társaság szállt be a licitbe, ez pedig tovább srófolhatja az internetes úttörő online üzletágának értékét.