Londonban rendezik az idei MTV EMA-t

Londonban rendezik az idei MTV EMA-t

2017. február 15.

"London vitathatatlanul a világ zenei központja, ezért kiváltság, hogy az idei MTV EMA- t az Egyesült Királyság fővárosában rendezhetjük" - mondta David Lynn, az MTV nemzetközi anyavállalatának, a Viacom International Media Networks-nek vezérigazgatója.

London polgármestere, Sadiq Khan szerint: "Hihetetlen estének nézünk elébe, ahol a zenei élet kiválóságai és nézők milliói mind együtt ünnepelnek majd."

Egyedi alkotásokat inspirált a negyvenedik évfordulóján A cápa

Egyedi alkotásokat inspirált a negyvenedik évfordulóján A cápa

2015. október 09.

A negyvenedik évforduló számos művészt megihletett a világban és sokan közülük újratervezték a film ikonikus plakátját. Ezeket az alkotásokat gyűjtötte csokorba a Viacom filmcsatornája, a Paramount Channel. Fent Scott Delart képe, a gyűjteményt Facebook-oldalunkon találja.

Két héten át ingyenesen elérhető a Paramount filmcsatorna

2019. szeptember 20.

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. Szeptember 20. és október 4. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők.

Nézd meg Tom Cruise-t talpig gipszben!

2019. július 25.

Breaking news: Tom Cruise súlyos sérülésekkel került kórházba! Na, nem kell megijedni, nem a valóságban, csupán a Paramount új, humoros promófilmjében látható kórházi ágyán...

Új gyerekcsatornát indít a Viacom

2019. március 29.

Április 1-jén startol a Nicktoons, így az új gyerekcsatorna, a Nickelodeon és a Nick Jr hármasa a legkisebbektől egészen a kamaszokig nyújt változatos programkínálatot.