Útitársak

Útitársak

2019. április 13.
Gryllus Dorka és Simon Kornél a közelmúltban bemutatott új magyar televíziós sorozatban, az Ízig-vérigben a Balaton-felvidék varázslatos tájaira csábítanak. Noha a film a válásukkal kezdődik, a valóságban egy nagyon szenvedélyes kapcsolatban élnek. Az út, amelyen együtt haladnak, tartogat még izgalmakat számukra. De a közönségük számára is.

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2019. március 22.

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.

Erősen indítja a tavaszi szezont a VIASAT3

Erősen indítja a tavaszi szezont a VIASAT3

2019. március 06.
A Társas játékot, a Valami Amerika-filmeket és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezi a csatornán rövidesen induló új heti sorozatot. Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Ma búcsúzik a nézőktől Luca és a többiek

2018. december 21.

A 200 első randi hamarosan visszatér a VIASAT3-ra, új évaddal folytatódik a sorozat.

Gáspár Kata 45 méter magasban botorkált a peremen

Gáspár Kata 45 méter magasban botorkált a peremen

2018. október 01.
Ma este 21 órakor útjára indul a VIASAT3 történetének legnagyobb vállalkozása, a 60 részes romantikus komédiasorozat, a 200 első randi. A Gáspár Kata főszereplésével készült sorozat hosszas előkészítés után úgy kerül a képernyőre, hogy a színészek még javában forgatják a sorozat utolsó epizódjait.

Április 9-én térnek vissza a luxusfeleségek

2018. március 23.

Két új szereplővel folytatódik a műsor.

Kódolatlan hetek a VIASAT3 műsorán

2018. március 20.

A VIASAT3 műsora március 19. és április 15. között ingyenesen érhető el közel 750 ezer MinDig TV háztartásban.

Országos premierek a VIASAT3-on

2018. január 02.

Ma este 18:05-től indul a Szeplőtelen Jane, majd rögtön utána 19:00-tól szintén országos premierként debütál a Jóapátok című sorozat.

Feel-good és koordinált bohóság

Feel-good és koordinált bohóság

Sárosi Viktor 2017. november 30.
A megosztó Feleségek Luxuskivitelben és a harsány Észbontók után izgalmas és szó szerint cuki produkció jön a Viasat3-ra. A közeljövőben műsorra kerülő Ide süss! című vetélkedőről a tévétársaság programigazgatóját és az egyik műsorvezetőjét kérdeztük.

Ők a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői

2017. november 17.

Az RTL Klub a konkurens csatorna sztárjait is leszerződtette.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

1 napja

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.

Ki fogja vezetni a céget?

1 napja

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?