Promax-elismerést nyert a Viasat History

2020. szeptember 17.

A Viasat History arculatvideója ezüstöt nyert 2020-as Promax díjátadón.

Új információk a terrakotta hadseregről

Új információk a terrakotta hadseregről

2020. szeptember 11.
1974-ben egyedülálló régészeti leletre bukkantak Kínában: egy 8.000 katonából, 500 lóból és több mint 100 szekérből álló agyaghadseregre, amely egy kétezer éves kultúra pontos lenyomatáról tanúskodott. A világ nyolcadik csodája máig rengeteg rejtélyt őriz, amelyekből jó néhányat most a Viasat History vasárnap este 9-kor debütáló A terrakotta hadsereg új titkai című műsora fed fel.
Egyre közelebb kerülünk Attilához, a hunok királyához

Egyre közelebb kerülünk Attilához, a hunok királyához

2020. szeptember 10.
2014-ben kezdődtek azok a kazahsztáni ásatások, amelyek még közelebb engedtek az egyesek szerint rettegett, mások szerint zseniális népvezérhez, Attilához. A régészek aprólékos munkájáról és a felfedezett új leletekről egy francia gyártású kétrészes dokumentumfilm készült Attila nyomában: a hunok királya címmel, amelyet Magyarországon szeptember 14-én és 15-én 21 órakor vetít le a Viasat History csatorna. A forgatásba több magyar szakértőt is bevontak.

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

2020. augusztus 13.

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját - a Viasat Explore-r a Viasat History-t és a Viasat Nature-e - is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között.

A királyi család: Az elveszett levelek címmel indul új sorozat

2020. július 03.

Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét, aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett szerelmét választotta.

Mozgásban az evolúcióban

2020. június 18.

A Viasat History-n a szombat délután 6-kor dupla résszel elstartoló műsorban láthatunk kanadai farkasokat, amelyek az úszást és a halászatot gyakorolják, vagy arab páviánokat, amelyek kutyákat tartanak.

A leghírhedtebb angol királyról számos megdöbbentő információt hallhattunk már

2020. június 05.

A Viasat History történelmi csatornának köszönhetően most további újabb információk láttak napvilágot VIII. Henrikről.

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

2020. május 25.
A Viasat History történelmi csatorna rekonstruálta az eredeti eseményeket A salemi boszorkányok címmel induló dokumentumsorozatában, amely május 25-28. között 22 órától lesz megtekinthető.

A Viasat History egy hónapra a Telekom Bónusz programjába költözik

2020. április 29.

A Viasat Historyt 2020 májusában – az érettségizőket is segítve – a Telekom kínálatában a 7-es Bónusz csatornahelyen találhatja meg.

Újravizsgálják a történelem legsokkolóbb gyilkosságait a Viasat Historyn

2020. április 20.

A mai napig számos 19. és 20. századi, hírhedt gyilkossági ügy nyitott akta maradt. A Viasat History Gyilkosságok térképe című dokumentumsorozatának szakértői újravizsgálják a sok évtizedes eseteket.

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

17 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.