Tévézési szokásaink nem haladnak a korral

2014. június 25.

Még az előfizetők körében is lassan terjed a digitális televíziós szolgáltatások használata – állítja a KPMG médiafogyasztási kutatása.

Netezünk és vasalunk tévézés mellett

2014. június 11.

Az eNet végzett kutatást a televíziónézési szokásokról a 18 év feletti internetezők körében. A - PC-n vagy mobilon keresztüli - internetezésen túl a különböző házimunkák jelentik a kedvenc melléktevékenységet a tévézés mellett.

Hatol a Netflix

2014. május 26.

Féltucat újabb európai államban válik elérhetővé még az idén az amerikai streaming-szolgáltató. A szomszédba is jönnek, de rólunk még nincsen szó.

Előretört a Hulu Plus

2014. május 09.

Jelentősen növelte tavaly év vége óta előfizetői táborát az amerikai streaming-szolgáltató prémium csomagja, amely ennek ellenére nőhet még.

Tévészolgáltatás minden képernyőn

2014. május 07.

A Telekom TV GO 16 tévécsatorna élő adását és videotéka-szolgáltatást, valamint exkluzív tartalmakat is kínál az előfizetőknek.

Google: megint tévéznek

2014. április 21.

A Google nem adja fel; sajtóhírek szerint ismét nekifutnak tévébox-elképzeléseik megvalósításának, fátylat borítva a Google TV-sztorira.

A magyar háztartások közel 90 százaléka tv-előfizető

2014. április 14.

A Nielsen Közönségmérés Alapozó Felmérésének adatai alapján az összes tévés háztartás kétharmadában volt digitális vétel az analóg földi sugárzás lekapcsolását követően. A smart TV és a 3D-s technológia még kevéssé elterjedt.

Új videotárak az Invitelnél

2014. március 17.

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

Netflix-Comcast kiegyezés

2014. március 03.

Egy hete még arról írtunk, hogy a letöltéscsászár lehet a Time Warner Cable felvásárlásának nagy vesztese. Közben kiegyeztek a felek.

Terjeszkedik a Netflix

2014. február 27.

Újabb platformon jelenne meg a filmletöltős szolgáltatások egyik sikertársasága, amely eközben gondoskodik arról, hogy jelentősen bővítse kínálatát.

Friss Castle csak a Moziklubon

2014. december 10.

A Telekom exkluzív premierekkel és kizárólagos megállapodásokkal próbálja erősíteni havidíjas filmcsomag szolgáltatását.

Korlátlan otthoni mozizást kínál a UPC

2014. december 8.

A MyPrime előfizetői több mint ezer órányi és folyamatosan frissített, mozisikert, teljes évadokat felölelő tévésorozatokat és gyermekműsorokat tartalmazó kínálatból válogathatnak.