Kínai szappanopera-cenzúra

2014. május 09.

Egyre érdekesebb közegekbe hatol be az állami ellenőrzés Kínában – tudni meg az egyik bécsi napilap beszámolójából.

Online videó: nagy potenciál, óvatos tapogatózás

2013. október 01.

A MindShare, az Evomedia és a Live Info közös, online videóval foglalkozó konferenciáján jártunk.

Fizetős YouTube

2013. május 14.

Meglehetősen széles merítésből halászhatna programokat magának a közönség. Ráadásul az ár sem valami borsos az első sajtóhírek szerint.

Foci, műsoron kívül

2012. szeptember 03.

Egy nemrégiben kötött megállapodás eredményeként a nézőknek nem kell azzal bíbelődniük, hogy a tévékészülék előtt legyenek a meccs idején.

Milliós Sziget-nézettség a Youtube-on

2012. augusztus 15.

Négymillió megtekintést hozott az első YouTube-közvetítés.

200 milliót költ a YouTube-ra a Google

2012. augusztus 01.

Idén 100 új csatornát indítottak a videómegoszton, és eddig 150 millió dollárt költöttek a tartalmi fejlesztésre. Most jön a folytatás.

Új csatornák a hazai háztartásokban

Stefanek László 2012. július 12.

Márciustól megnyílt a lehetőség, hogy a különböző márkák saját videócsatornát indíthassanak a legnagyobb nemzetközi videómegosztón. Ha élne a lehetőséggel, íme pár dolog, amire érdemes lehet odafigyelni. Stefanek László, a PHD account directorának írása.

Visegrádi kisfilmeket keres a Daazo

2012. március 02.

A négy visegrádi ország legjobb rövidfilmjeit keresi a rövidfilmes videómegosztó. A Visegrádi Alap támogatásával megvalósuló áprilisi turnén pályakezdő fiatal filmesek munkáit mutatják be.

Jön a magyar YouTube

2011. december 01.

Lesznek a honi felhasználókra szabott tartalmak. A bevételekből az Artisjus is részesül - írja az ITcafé.

A display költés ötöde mehet online videóra

2011. november 15.

Vocskó Györggyel, a Playertise videó hirdetési platform projektvezetőjével beszélgettünk egy friss IAB kutatás és a legutóbbi HMC meetup kapcsán. A szakember az eseményen számolt be az online videó szegmens trendjeiről. Ha az ügynökségek és a hirdetők is úgy akarják, 2-3 éven belül a display költések majd ötöde e területre áramolhat. A sikerhez azonban kulcsfontosságú a sztenderdizáció, többek között erre épít a hamarosan élesben is induló hirdetési platform. A kkv-kra is számítanak hirdetői fronton.

Central Média-tartalmak a Videán

2015. december 14.

Az Origo Zrt. videómegosztóját, a Videát használja a Central Médiacsoport. Az együttműködés nemcsak technikai, de anyagi előnyökkel is jár a felek számára.